Haza > hírek > Tartalom

Mi a két ország közötti gyakorlati együttműködés előmozdítására, és az ökológiai környezet fenntartható fejlődésének elősegítése

Jul 24, 2018


Július 16, 2018-ban, a premier li keqiang, az Államtanács, a Kínai Népköztársaság és Donald tusk-az Európai Unió Tanácsának elnöke és az Európai Bizottság jean-claude juncker elnöke a kínai és az eu vezetői a pekingi 20 ülést tartott.


Mindkét fél beleegyezett, hogy kérdés, a közös nyilatkozata a huszadik eu – Kína csúcstalálkozóról és az együttes nyilatkozat éghajlat-változási és a tiszta energia. Az együttes nyilatkozat határozza meg hogyan az eu és Kína fogja erősíteni politikai, technológiai, gazdasági és technológiai együttműködés az éghajlatváltozás és tiszta energia, hogy elősegítse a globális gazdaságra való áttérés virágzó alacsony széndioxid-kibocsátású, klímabarát, szociális és a tiszta energia rendszer.


image.png


Kína és az eu végrehajtási bizonyítására, szilárd elhatározását és minden érdekelt felet, hogy éghajlatváltozás kezelésére, a 2030 menetrend fenntartható fejlődésre vonatkozó, előmozdítása és végrehajtása alacsony globális üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásra és fenntartható fejlesztési. A két fél hangsúlyozta, hogy a fenntartható, biztonságos és versenyképes gazdaság, az éghajlatváltozás kezelésére, és elősegíti az átalakítás globális tiszta és alacsony széndioxid-kibocsátású energiaforrások, különösen a fenntartható, megfizethető, stabil, megbízható és modern fejlesztése érdekében energia szolgáltatások, egymást kiegészítő céljait is. Éghajlatváltozás és az energia rendszer reformjában jelentősen növelheti, foglalkoztatás, a befektetési lehetőségekről és a gazdasági növekedés.


Mivel együtt élünk, egy globális falu, az bounden kötelességünk, hogy az éghajlat változik környezet.

Huminsavaz egyik a fontos kapcsolatokat a föld szén-ciklus. Csak akkor, ha a szén-dioxid-ciklus a jó és a légkör jó az ökológiai környezet, ahol az emberek élnek lehet stabil és fenntartható.