Haza > hírek > Tartalom

A sarkon található a csere, a műtrágya és szerves trágya

Oct 24, 2018

A csere, a műtrágya és szerves trágya van a sarkon.


"Növények, egy virág, egész támaszkodik a műtrágya, hogy a felelős", itt a "műtrágya" a legkorábbi pont a szerves trágya, ez is az a tapasztalat, hogy hazánkban dolgozó emberek összegzi a mezőgazdasági termelés, ezer éve. A szerves trágya, a különböző tartományok népszerűsítése és térségekben, a kínai a hatása a szerves trágya műtrágya helyett óta nyilvánvaló.


image


Ebben az évben, anhui tartományban létrehozott hat kísérleti megyék, ahol a gyümölcs- és zöldségágazat tea szerves trágya műtrágya váltotta, és vezetett a mezőgazdasági termelők igénybe állatok és baromfi trágya és egyéb hulladékok állatállomány és a baromfi tenyésztés szerves trágya, a folyamat előállítására alkalmazandó kereskedelmi szerves trágya, használjátok a szerves trágya források, mint a háziállatok és a baromfi trágya és észre, újrafeldolgozás és újrahasznosítás.


Hebei tartomány mezőgazdasági minisztérium megtudta, hogy ebben az évben, a mezőgazdasági NongCunBu határozza meg 10 megye (városok, kerületek) a hebei tartomány elvégzésére a kísérleti termék szerves trágya, műtrágya, qinhuangdao helyett FuNing zóna, Xingtai megye, az apple szerves trágya műtrágya úttörője (a város, a terület), shijiazhuang pelyva, zhuozhou város, hiraizumi város, yongqing, qing county, guantao, hanem zunhua felemelkedik a szerves trágya, zöldség, hanem kémiai műtrágya úttörője (a város, a terület). A kísérleti bemutató terület 10 megye (városok és körzetek) összesen 62,200 mu, a végrehajtási időszak idén szeptembertől októberig jövőre. A kísérleti terület középpontjában a komposzt, kiegészítve a kereskedelmiszerves trágyák, vezető mezőgazdasági termelők, mezőgazdasági hulladékok segítségével építeni és szerves trágyák, szerves trágya források, mint a háziállatok és a baromfi, jó hasznát, és integrálja, és össze szerves trágyák, sokszorosítani, és népszerűsítette a különféle típusú Cserélje ki a technikai modell műtrágya. A hosszú távú mechanizmus szerves trágya helyettesítő, a gyümölcs- és zöldség építtette népszerűsítő szerves trágya helyettesítés műszaki mód.


Minthogy a szerves trágya a zhejiang tartományban a 2011-ben a helyettesítési a szerves trágyák figyelemre méltó eredményeket ért el. 2017 végére a megye volt 4.94 millió tonna szerves trágya, a mu 24,7 millió alkalmazott területe összesen. 2017-ben, teljes műtrágya felhasználás és nitrogén műtrágya használat, 9,1 % és 12,4 százalékkal csökkent, összehasonlítva 2013. A cél a"zéró növekedés elérésének műtrágya felhasználás főbb növények 2020-ig" a ministry of agriculture and rural affairs által javasolt hét évvel a tervezett időpont előtt teljesült.

Ha ismeri a részleteket a termékek szerves trágya van szüksége, bátran lépjen kapcsolatba velünk.


www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com