Haza > hírek > Tartalom

A bio-szerves műtrágyák előnyei

Dec 28, 2017

A bio-szerves trágya használata a következő előnyökkel jár:

A szerves trágya számos előnyös mikroorganizmust, aminosavat, peptidet, enzimet és mikrobiális antibiotikumokat tartalmaz. A szerves trágya csökkentheti a szén és a nitrogén mennyiségét, a szén-nitrogén arány túl nagy, a mikrobiális bomlási sebesség lassú, és a talajt a hatékony nitrogénben fogyasztja. Ugyanakkor gátolhatja a növény kórokozóját, javíthatja a mikrobiális környezetet és a talaj fizikai szerkezetét, javíthatja a növény saját immunitását, javíthatja a termésminőséget és a tárolási ellenállást.

1 bio-szerves műtrágya a műtrágyához képest:

1) bio-szerves műtrágyák tápelemei; tápanyagelemek csak egy vagy több.

2) A szerves trágya javíthatja a talajt; a műtrágyák rendszeres használata talajtömörítést okozhat.

3) A bio-szerves műtrágya javíthatja a termék minőségét; túl sok vegyi műtrágya vezet rossz minőségű termékhez.

4) A bio-szerves trágya javíthatja a növényi rizosféra mikroflóráját és javíthatja a növényi kártevők ellenállását; A kémiai trágya növényi mikroorganizmusok

Egyetlen, kártevőkre és betegségekre hajlamos csoport.

5) a bio-szerves műtrágya elősegítheti a műtrágyák használatát, javíthatja a műtrágya hasznosítását; A műtrágya önmagában könnyen rögzített tápanyagokat eredményezhet

Elveszett

2 bio-szerves trágya és finomított szerves trágya, mint:

Finomított szerves trágya szárított állati trágya, zúzott csomagolás értékesítése szerves trágya.

1) teljes mértékben lebomló biológiai szerves trágya, nem égő gyökerek, nem rothadt palánták; finomított szerves műtrágya érettség nélkül, a közvetlen felhasználása a bomlott a talaj, okozza a jelenséget palánta palánták.

2) A bio-szerves műtrágya magas hőmérsékleten bomlik le, megölve a legtöbb kórokozót és tojást, csökkentve a kártevőket és a betegségeket; finomított szerves trágya lebontás nélkül, földalatti kártevőkhez vezet, amikor a talajba bomlanak.

3) A bio-szerves műtrágya kedvező baktériumoknak köszönhetően a növényzet elfogó hatása miatt csökkenti a betegségek előfordulását; finomított szerves trágyát a magas hőmérsékletű szárításnak köszönhetően megölve minden mikroorganizmust belsejében.

4) bio-szerves műtrágya magas tápanyagtartalmú; finomított szerves trágya magas hőmérsékletű kezelés miatt, ami tápanyagveszteséget eredményez.

5) bio-szerves trágya dezodor, könnyű szag, szinte nincs szaga; finomított szerves trágya deodorizálás nélkül, a bűz újbóli megjelenése.

3 bio-szerves trágya és a trágya közötti különbség:

1) Teljesen lebomló biológiai szerves trágya, a tojások halálozási aránya elérte a 95% -ot vagy annál többet; egyszerű trágya halom, a tojáshalálozás alacsony.

2) bio-szerves műtrágya szagtalan; trágyázik.

3) a bio-szerves műtrágyák kényelmes és egységes alkalmazása, a trágya trágya alkalmazása nem megfelelő, a műtrágya egyenetlen alkalmazása.

4 bio-szerves műtrágya és biológiai műtrágya különbség:

1) A bio-szerves trágya olcsó, körülbelül 1000 jüan tonnánként; a bio-műtrágya drága, több tízezer tonna.

2) A bio-szerves műtrágya funkcionális baktériumokat és szerves anyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a talajt és elősegíthetik a rögzített tápanyagok felszabadulását a talajban. A bio-műtrágya csak a funkcionális baktériumokat tartalmazza, és elősegíti a műtrágyák felhasználását a talajban a funkcionális baktériumokon keresztül.

3) A bio-szerves trágya szervesanyaga maga a funkcionális baktériumok életkörülménye, amely könnyű életben maradni a talajba való bejuttatás után. A biológiai műtrágya funkcionális baktériuma talán nem alkalmas bizonyos talajkörnyezetre.