Haza > hírek > Tartalom

A PowerAmino elismerése

Jun 21, 2018

A PowerAmino összetett aminosav.


A vegyület aminosav növényi aminosav, mint mátrix, hatalmas felületi aktivitását és adszorpciós kapacitását, a növények növekedését és a kanadaiak fejlődését igénylő tápanyagok (nitrogén, foszfor, kálium, vas, réz, mangán, cink, alumínium, bór stb. , a szerves vegyületek sűrű és komplex képződésén keresztül.


A szerves trágya aminosav műtrágya hatékonyságának gyűjtése A gyorsan ható műtrágya, a biológiai műtrágya és a mikrotápanyag-műtrágya hatékonysága egészének hosszú távú stabil hatása kelátosíthatja a talaj tápelemeit, a gyökérnövekedés stimulálását, a termény fotoszintetikus teljesítményének javítását, az átvitel elősegítését a fotoszintetikus termék, a szállítás, a termés minőségének javítása, a termék teljesítményének javítása.


Szervetlen műtrágyával kombinálva a tápanyagok szinergikus hatása nőhet, és a termésnövekedés hatása igen jelentős. Hosszú távú alkalmazás esetén a talaj porózus és laza lesz, csökkenti a talajkonszolidáció mértékét, és javítja a talaj képességeit a műtrágya és a víz megőrzésére. Ez a fajta műtrágya nemcsak nagy mennyiségű elem lassú felszabadulását és teljes kihasználását garantálja, hanem biztosítja a nyomelemek stabil és hosszú távú hatásait is. Növelheti a növényi lélegeztetést, javíthatja a növény REDOX folyamatát és elősegítheti a növényi anyagcserét. Elősegítheti a fotoszintézis és a klorofill képződését, az oxid aktivitását, az enzimaktivitást, a csírázást, a tápanyag felszívódását, a gyökér növekedést és a fiziológiai és biokémiai folyamatokat. Különösen szorosan kapcsolódik a növényekhez, mint bármely más anyag.

image.png

image.png