Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate Víz Abszorpció

Aug 10, 2017

A lúgos égések mechanizmusa az, hogy a lúgnak vízfelszívódása van, a kálium-humát, amely a helyi sejtek dehidrálódását okozza, a lúgos ion és a szövetfehérje alkotja a lúgos denaturált fehérje komplexet, az elszappanosítási zsírszövetet, a káliumot. a mély szövet tovább károsodhat. Mivel a lúgos denaturált fehérjekomplex oldható, az alkáli ionok tovább penetrálhatnak a mély szövetbe, ami károsodást okoz.

A kausztikus égési mélység általában több mint két fokkal mély, a kálium Humate éles fájdalom. Az oldott nekrózis a seb tovább folytatódik, az égetett szőr puha, a tapadós, csúszós "szappanszerű" vagy "rothadt tofu" alakváltozás, a fertőzés után könnyen összeházott sebszepszis. A köröm érintkezése a maróssal vékonyabbá válik, csillogás, így a köröm a kanálhoz lapos. Kálium-humát A híg oldat érintkezése a bőr kiszáradását, megrepedezését és mulasztását eredményezheti. A kausztikus gőzszem és a felső légúti irritáció erős és ok-okozati és felső légúti égési sérülést okozhat.

1, nedvesítőszer, abszorbens, oxálsav és különböző kálium előállítására, de galvánozásra, gravírozásra, litográfiára és így tovább.

2, elsősorban használt kálium-nyersanyag-előállítás, kálium-humát, mint a kálium-permanganát, kálium-karbonát és így tovább. A gyógyszeriparban kálium, bór, spironolakton, májalkohol, tesztoszteron-propionát előállítása. Könnyűiparban alkalmazható káliumszappanok, alkáli elemek, kozmetikumok (pl. Hideg, krémek és samponok) előállítására. A festékiparban a Kálium Humate redukáló festékek előállításához használt, például a kék RSN redukciójában. Az elektrokémiai iparban, galvanizálás, gravírozás stb. A textiliparban, a nyomtatáshoz és festéshez, a fehérítéshez és a mercerizáláshoz, valamint számos man-made fibers, a Kálium Humate poliészter szál a fő nyersanyagokhoz. Ezen kívül is használt kohászati ​​fűtőanyag és bőr zsírtalanítás és így tovább.

3, kémiai alapvető nyersanyagok, Kálium Humate használt gyógyszer, napi kémiai és így tovább.

4, amelyeket analitikai reagensként, elszappanosító reagensként, szén-dioxidban és vízabszorbensben alkalmaznak.

5. A napi vegyipar a piszkos szappan, sampon, krém, hideg, sampon stb. Előállításához nyersanyagként szolgál. A gyógyszeripar a flavonoidok, a kálium-humate vanillin és más nyersanyagok előállítására szolgál. A festékipar a melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő.

1. Közlekedési ügyek: A vasút szállítása során az acél dobok a rendelkezésre álló gondolkodókocsik segítségével szállíthatók. A csomagolásnak teljesnek kell lennie, és a rakodásnak biztonságosnak kell lennie. A szállítás során győződjön meg róla, hogy a tartály nem szivárog, nem összeomlik, nem csökken, a kálium humát nem sérült. Szigorúan tilos tűzveszélyes vagy éghető anyagokkal, savakkal és étkezési vegyi anyagokkal keverni. A szállítóeszközöket szivárgásgátló berendezéssel kell felszerelni.

2, tárolási megfontolások: hűvös, száraz, jól szellőző raktárban tárolják. Kálium Humate távol a tűzről és a hőről. A könyvtár legjobb nedvességtartalma nem haladja meg a 85% -ot. A csomagolást le kell zárni és nem nedvesíteni. meg kell könnyű (lehet) éghető, savas, mint például a külön tároló, kálium Humate elkerülése keverés. A tárolási területet megfelelő anyagokkal kell ellátni a szivárgások befogadására.