Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate Víz Abszorpció

Jul 03, 2017

A kálium-humát alkalikus égési sérülési mechanizmus a lúgos felszívódás, így a helyi sejtek kiszáradása, az alkálionok és a szövetfehérjék lúgos denaturált fehérjék komplexek kialakítása, a kálium-humát elszappanosított zsírszövetek, a hő elszappanosítása miatt a mély szövetek károsodhatnak. Mivel a lúgos denaturált fehérjekomplex oldható, az alkálifémek tovább penetrálódhatnak a mély szövetbe, ami károsodást okoz.

A kausztikus égési sérülések általában mélyen meghaladják a két fokot, erőszakos fecsegés. A seb feloldása, hogy tovább mélyítse a sebet, puha puha, ragacsos "szappanszerű" vagy "rohadt tofu" jellegű változások, könnyen fertőzött fertőzés után. Nail érintkezés a maró alkáli lesz vékonyabb, kálium Humate csillogás, hogy a köröm lapos és egyenletes kanál. Vékony megoldás a bőr kiszáradását, megrepedezését, mulasztását eredményezheti. A szem és a felső légúti irritáció erős, a szem és a felső légzőrendszer égési sérülést okozhat.

Szervetlen ipar kálium előállítására, így kálium-permanganát, kálium-nitrit, dikálium-hidrogén-foszfát és más nyersanyagok előállítására. Kálium Humate Nissin nyersanyagként használható káliumsó, mosószappan, sampon szappan, krém, krém, sampon készítéséhez stb. A gyógyszergyártás progeszteron, vanillin és egyéb nyersanyagok előállítására. A festékipar a melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő. Kálium-szappan, oxálsav és különböző káliumsók előállításához szárítószerként, abszorbens, kálium-humátként használják, de galvanizáláshoz, faragáshoz, litográfiához stb. kálium-permanganát, kálium-karbonát előállítására. A gyógyszeriparban kálium-bór, spironolakton, kálium-humát heparán, progeszteron és tesztoszteron-propionát előállítására használják. Könnyűiparban kálium-szappan, alkáli elemek, kozmetikumok (mint például hideg krém, krém és sampon) előállítására. A festékiparban festékek előállítására, például a kék RSN csökkentésére és így tovább. Az elektrokémiai iparban, galvanizálás, szobrászat stb. Kálium-humát A textiliparban a nyomtatáshoz és festéshez, a fehérítéshez és a mercerizáláshoz, valamint számos, a műszálak gyártásához használt poliészter szál fő nyersanyagaihoz. Ezenkívül használják a kohászati ​​fűtőberendezések és a bőr zsírtalanítása és így tovább. Vegyi nyersanyagok, gyógyszerek, háztartási vegyszerek és így tovább. ; Az analitikai reagensek, az elszappanosító reagensek, a kálium-humát szén-dioxid és a nedvességelnyelő anyagok, de a gyógyszeripar számára is használatos.

1, szárítóanyagként, abszorbensként alkalmazható oxálsav és különböző kálium előállítására, de galvánozásra, szobrászatra, litográfiára is

2, főként olyan nyersanyagok előállításához használják, mint a kálium, így kálium-permanganát, kálium-karbonát és így tovább. A gyógyszeriparban kálium-bór, spironolakton, heparanol, tesztoszteron-propionát és így tovább. Könnyűiparban kálium-szappan, kálium-humát alkalikus elemek, kozmetikumok (mint például hideg krém, krém és sampon) előállítására. A festékiparban a Kálium Humate festékek előállítására, például a kék RSN csökkentésére és így tovább. Az elektrokémiai iparban, galvanizálás, szobrászat stb. A textiliparban a nyomtatáshoz és festéshez, a fehérítéshez és a mercerizáláshoz, valamint az emberi szálak gyártásához felhasznált nagyszámú poliészter rost alapanyagaihoz. Kálium-humát Ezenkívül azt is használják a kohászati ​​fűtőberendezések és a bőr zsírtalanítása és így tovább.

3, kémiai nyersanyagok, gyógyszerek, háztartási vegyi anyagok és így tovább.

4, analitikai reagensként, elszappanosítási reagensként, szén-dioxidban és nedvesség-abszorberben.

5, a vegyipar mosószappan, sampon szappan, krém, krém, krém, sampon és egyéb nyersanyagok gyártására. A gyógyszergyártás progeszteron, vanillin és egyéb nyersanyagok előállítására. A festékipar a melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő.