Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate Víz Abszorpció

Jun 06, 2017

Kálium-humát A lúgos égések mechanizmusa az, hogy a lúgnak vízfelszívódása van, ami a helyi sejtek dehidrálódását okozza, a lúgos ion és a szövetprotein alkotja a lúgos denaturált fehérje komplexet, Kálium Humát az elszappanosodó zsírszövetet, Kálium Humátozza az előállított hőt az elszappanosítás során a mély szövet tovább károsodhat. Mivel a lúgos denaturált fehérjekomplex oldható, az alkáli ionok tovább penetrálhatnak a mély szövetbe, ami károsodást okoz.

A kausztikus égési mélység általában több mint két fok mély, éles fájdalom. Az oldott nekrózis a seb tovább folytatódik, az égetett szőr puha, megjelenik a ragacsos, csúszós "szappanszerű" vagy "rohadt bean túró" alakváltozás, miután a fertőzés könnyen összehangolt a sebszepszis. Nail érintkezés a maró hatású lesz vékonyabb, kálium Humate elvesztése csillogás, hogy a köröm lapos a kulcs. A híg oldat érintkezése a bőr kiszáradását, lecsapolását és mulasztását eredményezheti. A kausztikus gőzszem és a felső légúti irritáció erős és ok-okozati és felső légúti égési sérülést okozhat.

Kálium-hidroxid (vegyszer: Koh, típus: 56.11) fehér por vagy pelyhes szilárd anyag. 360 ° C olvadáspont, 1320 forráspont, relatív sűrűség 2,044, lobbanáspont 52 ° F, kálium-humát törésmutató N20 de 421, gőznyomás 1 mmHg (719 Shan). Erős lúgos és maró hatású. Nagyon könnyű nedvességet felszívni a levegőből, és felszívja a széndioxidot a hamuzsírba. Kb. 0,6 forró vízben, 0,9 hideg vízben, 3 etanolban, 2,5 glicerinben oldódik. Nagy mennyiségű hő keletkezik vízben, alkoholban vagy savas kezeléssel oldva. A 0 1 mol / l koncentrációjú oldat pH-értéke 13,5. Közepesen mérgező, fele halálos (patkány, száj) 1230m. Etanolban oldódik, éterben kevéssé oldódik. Kálium-Humate Nagyon erős lúgos és korrozív tulajdonságokkal rendelkezik, és hasonló a marószódához.

1, nedvesítőszer, abszorbens, oxálsav és különböző kálium előállítására, de galvánozásra, gravírozásra, litográfiára és így tovább.

2, elsősorban nyersanyagok, mint például kálium-permanganát, kálium-karbonát stb. A gyógyszeriparban kálium, bór, spironolakton, májalkohol, tesztoszteron-propionát előállítása. Könnyűiparban kálium-szappanok, kálium-humátos alkáli elemek, kozmetikumok (mint például hideg, krémek és samponok) előállítására használják. A festékiparban, amelyet redukáló festékek előállításához használnak, mint például a kék RSN redukciója. Az elektrokémiai iparban, galvanizálás, gravírozás stb. A textiliparban, a nyomtatáshoz és festéshez, a fehérítéshez és a mercerizáláshoz, valamint számos mesterséges rosthoz, poliészter rost alapanyaghoz. Ezen kívül is használt kohászati ​​fűtőanyag és bőr zsírtalanítás és így tovább.

3, kémiai alapvető nyersanyagok, használt orvosi, napi kémiai és így tovább.

4, mint analitikai reagensek, kálium-humát elszappanosítási reagensek, szén-dioxid és nedvességelnyelő anyagok.

5. A napi vegyipar a piszkos szappan, sampon, krém, hideg, sampon, stb. Készítésének alapanyagaként kerül felhasználásra. A gyógyszeripar a flavonoidok, a vanillin és egyéb nyersanyagok előállítására szolgál. A festékipar a melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő.