Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate A teszt alapelvei és eredményei

Sep 29, 2017

Először is, a szilárd kálium-hidroxid szivárgás sürgősségi elkülönítési szivárgás szennyezett terület, figyelmeztető jelzésekkel körülvéve, ajánlott, hogy a segélyszemélyzet gázmaszkokat viseljen, a Kálium Humate viseljen vegyvédelmi ruházatot. Ne érintkezzen közvetlenül a kifolyással, tiszta, tiszta lapáttal tiszta, tiszta, fedett tartályokban, kis mennyiségű hozzáadott vízzel, semlegesre, Kálium Humate-ra, majd a szennyvízrendszerbe. Bőséges vízzel is öblítheti, és hígíthatja a vizet a szennyvíz rendszerbe. Ilyen például az újrahasznosítás vagy ártalmatlanítás után összegyűjtött nagyszámú szivárgás.

Másodszor, a védőintézkedések Légzésvédelem: Szükség esetén viseljen védő maszkot.

Védőruházat: kopásvédők (korróziógátló anyagok). Kézvédelem: Viseljen gumikesztyűt. Egyéb: Munka után, zuhanyzó öltözködés. Ügyeljen a személyes higiéniára.

Harmadszor az elsősegélynyújtási intézkedések szilárd kálium-hidroxid Bõrrel való érintkezés: azonnal öblítsük le vízzel legalább 15 percig. Ha égési sérülések fordulnak elő, orvosi kezelés. Potassium Humate Szembe jutás: Azonnal emelje fel a szemhéjat, öblítse folyó vízzel vagy sóoldattal legalább 15 percig. Vagy 3% -os bórsavoldattal öblítjük. Orvosi kezelés. Belégzés: gyorsan a helyszínről a friss levegőre. Szükség esetén mesterséges lélegeztetés. Orvosi kezelés. Kálium Humate Lenyelés: Azonnal öblítse le, amikor a beteg ébren van, szájon át hígítsa az ecetet vagy a citromlevet.

A kálium-hidroxidot kémiai jó anyagként széles körben használják ipari, kémiai és egyéb gyártási területeken, majd a termék ismeretével, megértjük, hogy mennyi, a következő cikk mindenki számára megmagyarázza az anyagi rajzot Tesztelvek és eredmények.

Alapelv: A hígított alkáli oldatban a sejtfalban a Gram-negatív baktériumok könnyen megszakadnak, a nem törött DNS-spirál felszabadulását, így a kálium-hidroxid szuszpenzió ragadósnak bizonyulhat. A kálium-humát felhasználható az inokulációs gyűrűben ragadós huzalok és Gram-pozitív baktériumok A hígított lúgoldatban nincs ilyen változás.

Módszer: Vegyünk egy csepp kálium-hidroxid 40 g / l vizes kálium-hidroxid-oldatot (friss előkészítés) a tiszta üvegre, kicsit friss kolóniát használjunk, keverjük össze és keverjük össze vizes kálium-hidroxid oldattal, kálium-humáttal és néhány másodperc alatt a kálium Ügyeljen arra, hogy húzza ki a ragacsos huzalt.

Eredmények: Az inokuláció az inokulációs gyűrűvel pozitív volt, a szuszpenzió azonban negatív volt.

Alkalmazás: főleg Gram-negatív baktériumokhoz használatos és könnyen detektálható a Gram-pozitív baktériumok azonosítása. A Gram-negatív baktériumok nagy része 5-10 másodpercen belül a pozitív reakcióban, és néhányuk 30-45-es, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella és a pozitív 10-esek többsége Acinetobacter, Kálium Humate Moraxella lassan reagált a 60-as években a törzsek pozitívak és a Gram-pozitív baktériumok a 60-as évek után még mindig negatívak.