Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate Nyersanyagok előállítása

Sep 22, 2017

Az alkáli égési sérülés mechanizmusa a vízabszorpció alkáliuma, így a helyi sejtek kiszáradása, alkáli és szöveti fehérje lúgos denaturált fehérje komplex, kálium-humát elszappanosított zsírszövet, kálium-humát elszappanosítása révén a mély szövet tovább károsodhat. Mivel a lúgos denaturált fehérjekomplex oldható, az alkálifémek tovább penetrálódhatnak a mély szövetbe, ami károsodást okoz.

A lúgos alkáli égések általában több mint két fokban mélyek, a Kálium Humate erőszakos fecsegést okoz. A seb feloldása, hogy tovább mélyítse a sebet, puha puha, ragacsos "szappanszerű" vagy "rohadt tofu" jellegű változások, könnyen fertőzött fertőzés után. Nail érintkezés a lúgos alkáli lesz vékonyabb, csillogás, hogy a köröm lapos és egyenletes kanál. Vékony megoldás a bőr kiszáradását, megrepedezését, mulasztását eredményezheti. A szem és a felső légúti irritáció erős, a szem és a felső légzőrendszer égési sérülést okozhat.

1, nedvszívó anyagként, abszorbensként oxálsav és különböző kálium előállítására, de galvánozásra, szobrászatra, litográfiára és így tovább.

2, főként olyan nyersanyagok előállítására használják, mint a kálium, a kálium-humát, így a kálium-permanganát, a kálium-karbonát és így tovább. A gyógyszeriparban kálium-bór, spironolakton, heparanol, tesztoszteron-propionát és így tovább. Könnyűiparban kálium-szappan, alkáli elemek, kozmetikumok (mint például hideg krém, krém és sampon) előállítására. A festékiparban festékek előállítására, például a kék RSN csökkentésére és így tovább. Az elektrokémiai iparban, galvanizálás, szobrászat stb. A textiliparban a nyomtatáshoz és festéshez, a fehérítéshez és a mercerizáláshoz, a Kálium Humate-hoz, és számos, a műszálak gyártásához használt poliészter rost alapanyagaihoz. Ezenkívül használják a kohászati ​​fűtőberendezések és a bőr zsírtalanítása és így tovább.

3, kémiai nyersanyagok, gyógyszerek, háztartási vegyi anyagok és így tovább.

4, mint analitikai reagensek, kálium-humát elszappanosítási reagensek, szén-dioxid és nedvesség abszorber.

5, a vegyipar a mosó szappan, Kálium Humate sampon lágy szappan, krém, hideg krém, sampon és egyéb nyersanyagok. Kálium-humát A gyógyszeripar progeszteron, vanillin és más nyersanyagok előállítására. A festékipar a melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő.