Haza > hírek > Tartalom

Tűzálló folyadék kálium-humate előkészítése

Sep 11, 2017

Kálium-hidroxid Ennek a terméknek a használata gyakoribb, a vegyipar értékének specifikus alkalmazása magas, akkor e termék alkalmazása sokat, tudjuk, mennyi?

A tűzálló folyadék előkészítési módszere: 8 kg szemcsés kálium-hidroxid, 7 kg porított nátrium-karbonát (szóda hamu) (gyártó: Asahi Glass Co., Ltd.) és 30 kg fém-szilicidet adtunk a reakcióedénybe, majd 60 L víz. A természetes reakció kezdete után a kálium-hidroxid aljától kezdve erőteljesen reagálnak a reakciótartályban az alsó oldalról a konvekció felső oldalára.

Amikor a reakcióhőmérséklet természetes módon emelkedik, a reakcióhőmérséklet 80-90 ° C, és a reakciót a legaktívabb. A reakció hőmérséklete nem haladja meg a 92 ° C-ot. A reakció körülbelül 10 óra, a szilárd anyag elválasztása után körülbelül 48 liter (kb. 70 kg) tűzálló oldatot kapunk. A maradék szilárd anyag egy fém-szilikond blokk, ha vízzel mossuk, és körülbelül 22 kg fém-szilicid blokkot hagyunk. Ebben a maradék fém szilicid blokkban körülbelül 8 kg fém szilicid blokkot adtunk hozzá, és 30 kg fémszilicidot adtunk a második reakcióhoz.

Az első reakcióhoz hasonlóan 8 kg granulált kálium-hidroxidot és 7 kg porított nátrium-karbonátot (szóda hamut) (gyártó: Asahi Glass Co., Ltd.) adtunk a reakcióedénybe, majd egymást követően 22 kg fém szilicid blokk és 8 kg új fém szilicid blokk, majd hozzáadunk 60 liter vizet a tűzálló reakció második előkészítésének megkezdéséhez.

Az előkészítésben a granulált kálium-hidroxid első hozzáadásával, majd porított nátrium-karbonát hozzáadásával (szóda hamu) adjuk hozzá a fém szilicid blokkot, majd hozzáadjuk a vizet az adagolás sorrendjében a kálium-hidroxid alján reakció alakul ki felfelé és lefelé Convection aktív reakció, amely a refrakter folyadék jobb teljesítményét eredményezte.

Ebben a cikkben általánosan megérthetjük a kálium-hidroxid tűzálló ragasztó előkészítési módját, és ez az előkészület alkalmazható vastag kartonpapírra, polisztirol habra és egyéb lemezes hideg minőségű keretre, TV-tokra, Csomagolóanyagok és asztalok, székek és konyhák edények, remélem, hogy a szöveg tartalma, hogy segítsen neked segíteni.

A kálium-hidroxidot kémiai jó anyagként széles körben használják ipari, kémiai és egyéb gyártási területeken, majd a termék ismeretével, megértjük, hogy mennyi, a következő cikk mindenki számára megmagyarázza az anyagi rajzot Tesztelvek és eredmények.

Alapelv: A hígított alkáli oldatban lévő sejtfalban lévő Gram-negatív baktériumok könnyű szakadást okoznak, a nem törött DNS-spirál felszabadulása, így a kálium-hidroxid szuszpenzió ragadósnak bizonyul, az inokulációs gyűrűben fel lehet használni a ragadós huzal kivételére , és Gram-pozitív baktériumok A híg lúgoldatban nincs ilyen változás.

Módszer: Vegyünk egy csepp 40 g / l vizes kálium-hidroxid-oldatot (friss előkészítés) a tiszta üvegre, kicsit friss kolóniát vegyünk, keverjük össze és keverjük össze vizes kálium-hidroxid-oldattal, és néhány másodperc alatt említsük meg, ki a ragacsos vezetéket.

Eredmények: Az inokuláció az inokulációs gyűrűvel pozitív volt, a szuszpenzió azonban negatív volt.

Alkalmazás: főleg Gram-negatív baktériumokhoz használatos és könnyen detektálható a Gram-pozitív baktériumok azonosítása. A Gram-negatív baktériumok többsége 5-10 másodpercen belül a pozitív reakcióban, és néhányuk 30-45-öt, a Pseudomonas, a Lactobacillus, a Flavobacterium, az Alcaligenes, a Moraxella és a legtöbb pozitív 10-et illetően Acinetobacter, Moraxella lassan reagált, a 60-as évek pozitív és a Gram-pozitív baktériumok a 60-as évek után még mindig negatívak.