Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate óvintézkedések a csomagoláson

Sep 04, 2017

1, közlekedés Megjegyzés: vasúti szállítás, a dob használható az autó szállítására. A csomagolásnak teljesnek kell lennie, és a terhelésnek biztonságosnak kell lennie. A szállítás során annak biztosítása érdekében, hogy a tartály ne szivárogjon, ne ütköznek össze, ne essenek, ne sérüljenek. Tilos tűzveszélyes vagy éghető anyagokkal, savakkal és étkezési vegyi anyagokkal összekeverni. A szállítóeszközöket szivárgásgátló berendezéssel kell felszerelni.

2, tárolási megjegyzés: Hűvös, száraz, jól szellőző raktárban tárolva. Tűztől távol, meleg. A kemencében a páratartalom előnyösen nem haladja meg a 85% -ot. A csomagolást le kell zárni, és nem nedvesíteni. Könnyű legyen az (üzemanyag) üzemanyaggal, savval és más külön tárolóval, elkerülendő a vegyes tárolást. A raktárhelyiséget megfelelő anyagokkal kell felszerelni a kiömlések elkerülése érdekében.

3, a csomagolási módszer: szilárd hordozható 0,5 mm vastag acéldobba, lezárt, nettó súlya legfeljebb 100 kg hordónként; műanyag zacskók vagy két réteg nátronpapírzsák a teljes nyíláson vagy a nyitott acél dobon kívül; Műanyag palackok vagy ónozott acél dobok (konzervdobozok) a padlólap dobozán, üvegszálas dobozon vagy rétegelt lemezen kívül; ón vékony acél dobok (dobozok), fém vödrök (dobozok), műanyag palackok vagy fém tömlők kívül hullámos dobozok.

Kálium-hidroxid (kémiai képlet: KOH, mennyiség: 56,11) fehér por vagy pelyhes szilárd anyag. Erős lúgos és maró hatású. Olvadáspont: 360 ~ 406 ° C, forráspontja 1320 ~ 1324 ° C, relatív sűrűsége 2,044 g / cm3, lobbanáspont 52 ° F, törésmutató n20 / D1,421, gőznyomás 1 mmHg (719 ° C). Vízben oldódik, etanol, éterben kevéssé oldódik. Könnyen felszívja a nedvességet a levegőben és elgyengíti, a szén-dioxid kálium-karbonát felszívódását. Ha vízben, alkoholban vagy savas kezeléssel oldódik, sok hő keletkezik. A 0,1 mol / l koncentrációjú oldat pH-ja 13,5 volt. (Nincs víz). Mérsékelten mérgező, fele halálos dózis (patkány, orális)