Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate gyakoribb

Oct 19, 2017

Kálium-hidroxid Ez a termék használata gyakoribb, kálium Humate a specifikus alkalmazása a vegyipar értéke magas, akkor ezt a terméket sokat, Kálium Humate tudjuk, hogy mennyi? A következő cikk mindenki számára, hogy kidolgozza a kálium-hidroxid tűzálló ragasztóanyag előkészítését, összejönünk, hogy megtudjuk róla.

A tűzálló folyadék előkészítési módszere: 8 kg szemcsés kálium-hidroxid, 7 kg porított nátrium-karbonát (szóda hamu) (gyártó: Asahi Glass Co., Ltd.) és 30 kg fém-szilicidet adtunk a reakcióedénybe, majd 60 L víz. A természetes reakció megindulása után a kálium-hidroxid aljáról kálium-humát kezdett erőteljesen reagálni a reakciótartályban az alsó és a felső konvekciós oldalról.

Amikor a reakcióhőmérséklet természetes módon növekszik, a kálium-humát a reakció hőmérséklete 80-90 ° C, és a reakciót a legaktívabb. A reakció hőmérséklete nem haladja meg a 92 ° C-ot. A reakció körülbelül 10 óra, a szilárd anyag elválasztása után körülbelül 48 liter (kb. 70 kg) tűzálló oldatot kapunk. A maradék szilárd anyag egy fém-szilikond blokk, ha vízzel mossuk, és körülbelül 22 kg fém-szilicid blokkot hagyunk. Kálium-humát Ebben a megmaradt fém-szilikond blokkban körülbelül 8 kg fém-szilicid blokkot adtunk hozzá, és 30 kg fém-szilicidet adtunk a második reakcióhoz.

Az első reakcióhoz hasonlóan 8 kg granulált kálium-hidroxidot és 7 kg porított nátrium-karbonátot (szóda hamut) (gyártó: Asahi Glass Co., Ltd.) adtunk a reakcióedénybe, majd egymást követően 22 kg fém szilicid blokk és 8 kg új fém szilicid blokkok, kálium-humát, majd 60 l vizet adunk hozzá a tűzálló reakció második előkészítésének megkezdéséhez.

A készítményben a granulált kálium-hidroxid első hozzáadásával, majd porított nátrium-karbonát hozzáadásával (szóda hamu) adjuk hozzá a fém-szilicid blokkot, a kálium-humátot, majd adjunk hozzá a vizet az adagolás sorrendjében a kálium-hidroxid reakció keletkezhet felfelé és lefelé Convection aktív reakció, amely a refrakter folyadék jobb teljesítményét eredményezte.

Szilárd kálium-hidroxid tisztító kapacitás Azt hiszem, hallottuk, ez a termék sok szempontból nagyon jó alkalmazás, annak érdekében, hogy megkönnyítse a megértését mindenki, Kálium Humate jobb megértése a termék, a következő Xiaobian kifejezetten mindenki számára, hogy vezessenek be a következő Szilárd kálium-hidroxid a zsíros ellenálláshoz, összejöttünk, hogy megtudjuk róla.

1, a 85oig vizet a zsírtalanító tartályba, majd a kálium-humátot a jövőben, majd 21 g szilárd kálium-hidroxidot, 25 g nátrium-szulfátot, 5 g nátrium-glükonátot, 2 g nátrium-alginátot adunk a zsírtalanító vízhez,

2, egy másik műanyag vödör 50 g víz és 3g adalékanyagok A és 2 g B adalékok keverékében 5-10 perc, hogy teljesen felolvadjon a tartályba öntve, a Kálium Humate és a maradék 37 g víz az egyikbe öntjük, vagyis a szobahőmérsékletű zsírtalanító anyag elvesztését;

3, az általános megjelenés az olaj, Kálium Humate csak ebben a zsírtalanító anyag áztat körülbelül 10 perc elérése érdekében a zsírtalanító hatás, Kálium Humate zsírtalanító évek valójában mellett az olaj és a víz után mosás után a munkadarab felszíni vizes film volt átlagos vízfilm A zsírtalanítás egyedüli specifikációja a munkadarab eltávolításának legjobb ideje.