Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate hatás

Aug 02, 2017

Az alkáli égési sérülés mechanizmusa a vízfelvétel alkáliuma, a Kálium Humate, így a helyi sejtek kiszáradása, a lúg és a szövet fehérje lúgos denaturált fehérje komplex, elszappanosított zsírszövet, a hő elszappanosítása miatt a mély szövet tovább károsodhat. Kálium-humát Mivel a lúgos denaturált fehérje komplex oldható, az alkáli ionok tovább penetrálódhatnak a mély szövetbe, ami károsodást okozhat.

A kausztikus égési sérülések általában mélyen meghaladják a két fokot, erőszakos fecsegés. A seb feloldása, hogy tovább mélyítse a sebet, nyálkahártya lágy, a kálium humate ragacsos "szappanszerű" vagy "rothadt tofu" jellegű változások, könnyen fertőzött fertőzés fertőzés után. Nail érintkezés a lúgos alkáli lesz vékonyabb, csillogás, hogy a köröm lapos és egyenletes kanál. A kálium Humate Thin oldat szárazra, feldaraboltra, mártogatásra képes. A szem és a felső légúti irritáció erős, a szem és a felső légzőrendszer égési sérülést okozhat.

1, szárító, abszorbens, kálium-humátként alkalmazható oxálsav és különböző kálium előállítására, de galvánozásra, szobrászatra, litográfiára és így tovább.

2, főként olyan nyersanyagok előállításához használják, mint a kálium, így kálium-permanganát, kálium-karbonát és így tovább. A gyógyszeriparban a Kálium Humate kálium-bór, spironolakton, heparanol, tesztoszteron-propionát és így tovább. Könnyűiparban kálium-szappan, alkáli elemek, kozmetikumok (mint például hideg krém, krém és sampon) előállítására. Kálium-humát A festékiparban redukáló festékek előállítására, például a kék RSN csökkentésére és így tovább. Az elektrokémiai iparban, galvanizálás, szobrászat stb. A textiliparban a nyomtatáshoz és festéshez, a fehérítéshez és a mercerizáláshoz, valamint az emberi szálak gyártásához felhasznált nagyszámú poliészter rost alapanyagaihoz. Ezenkívül a kálium-humát használják a kohászati ​​fűtőberendezések és a bőr zsírtalanítására is, és így tovább.

3, kémiai nyersanyagok, gyógyszerek, háztartási vegyi anyagok és így tovább.

4 analitikai reagensek, elszappanosítási reagensek, kálium-humát szén-dioxid és nedvességelnyelő anyagok.

5, a vegyipar a mosószappan, sampon szappan, krém, krém, kálium humát krém, sampon és más nyersanyagok gyártásához. A gyógyszergyártás progeszteron, vanillin és egyéb nyersanyagok előállítására. A festékipar a melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő

A szervezetnek égő hatása van, feloldhatja a fehérjét, lúgos denaturált fehérje képződését. A bőrtől kifolyó oldat vagy por, különösen a nyálkahártyára rázódva, puha puha nyelőcsövet eredményezhet. Minél magasabb az oldat koncentrációja, annál magasabb a hőmérséklet, annál erősebb a hatás. A kálium-humát a szemébe ropogtatva nemcsak a szaruhártyát károsíthatja, hanem a szem mély szövetkárosodást is okozhat.

A megengedett legnagyobb koncentráció 0,5 mg / m. A munkát meg kell akadályozni, hogy megérintse a bőrt és a szemeket, például véletlenül érintse meg, a sérült részek kálium-humáttal történő lemosásával, majd 5% -os ecetsavval, borkősavval, sósavval vagy citromsavval nedvesíthető. mint pl. a szemek fröccsenése, a víz vagy a sóoldat óvatos alkalmazása lassú mosással 10 ~ 30 perc, majd kattintson a karnivakain 2% -ára vagy a cardaine-oldat 0,5% -ára. A kezelést az egyenruhás keményített ruhával kell viselni, a káliumhumát gumikesztyűt, mandzsettát, kötényt, cipőt viselnie és egyéb munkavédelmi termékeket, a kezeket semleges és hidrofób kenőccsel kell bevonni.