Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate hatás

Oct 26, 2017

A kálium-hidroxid alapvető felhasználása: a káliumsók, mint például a hidrogén-foszfát, a két kálium stb. Előállításához nyersanyagként használják a szervetlen iparágat. A vegyipar használt szappan, szappan és kálium mosó sampon puha szappan, krém , krém, sampon és egyéb nyersanyagok. A gyógyszeripar a vanillin és egyéb nyersanyagok előállítására szolgál. A festékipar színezésre használatos. Az akkumulátoripar az alkáli elemek gyártásánál használható.

Kálium-hidroxidot szárítóanyagként, szorbensként használnak kálium-szappan, oxálsav és különböző sók előállítására, amelyeket galvánozás, gravírozás, litográfia stb. a káliumot elsősorban olyan nyersanyagok előállítására használják, mint a kálium-karbonát stb. A gyógyszeriparban kálium-bór-hidrid, spironolakton, batil-alkohol és tesztoszteron-propionát előállítására. Kálium-szappan, alkáli elem, könnyűipar kozmetikumok (mint krém, krém és sampon) előállítására. A festékiparban, amelyet csökkentett színezékek, például csökkentett kék, RSN stb. Gyártására használnak.

A kálium-hidroxidot elektrokémiai iparban használják galvanizálás, gravírozás, stb. A textiliparban, a nyomtatás és festés, a fehérítés és mercerizálás, és széles körben használják a fő nyersanyagot a szintetikus szálak és poliészter rostok. Ezenkívül a fémmegmunkálás, a fűtőszerkezetek és a bőr zsírtalanítására is használják. Kémiai alapanyag az orvostudományban, a napi vegyiparban stb. Az analitikai reagensként, az elszappanosítási reagensként, a szén-dioxidban és a nedvességben, valamint a gyógyszeriparban használt abszorbens.

Mi a szerepe a kálium-hidroxidnak?

1 kálium-hidroxid, amely szárítóanyagként és oxálsavval és különböző káliumsókkal szemben abszorbens, de galvánozásra, szobrászatra, Shi Yin-re és így tovább.

2, elsősorban nyersanyagok, mint például kálium-permanganát, kálium-karbonát stb. Előállításához használják. A gyógyszeriparban kálium-bór-hidrid, spironolakton, batil-alkohol, tesztoszteron-propionát. Kálium-szappan, alkáli elem, könnyűipar kozmetikumok (mint krém, krém és sampon) előállítására. A festékiparban, amelyet redukált festékek, például csökkentett kék, RSN stb. Gyártására használnak. Az elektrokémiai iparban, amelyet galvanizálás, gravírozás stb. Használnak. A textiliparban, a nyomdai és festési, fehérítési és mercerizációs , és széles körben használják a szintetikus szálak és poliészter rostok előállításának fő nyersanyagaként. Ezenkívül a fémmegmunkálás, a fűtőszerkezetek és a bőr zsírtalanítására is használják.

3. Az alapvető vegyi alapanyagok, amelyeket az orvostudományban, a napi vegyiparban stb. Használnak.

4. Abszorbensként használják analitikai reagensek, elszappanosító reagensek, szén-dioxid és víz számára.

5, a napi vegyipar használta szappan, sampon és mossuk puha szappan, krém, krém, sampon és egyéb nyersanyagok. A gyógyszergyártást progeszteron, vanillin és egyéb nyersanyagok előállítására használják. A festékipar a melamin festékek gyártásánál használható. Az akkumulátoripar az alkáli elemek gyártásánál használható.