Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate tisztaság

Oct 27, 2017

Először is, a szilárd kálium-hidroxid szivárgás sürgősségi elkülönítési szivárgás szennyezett terület, figyelmeztető jelzésekkel körülvéve, ajánlott, hogy a sürgősségi személyzet viseljen gáz maszkok, a kálium Humate viseljen vegyi védőruházatot. Ne érintkezzen közvetlenül a kiömléssel, tiszta, tiszta lapáttal tiszta, tiszta, fedett tartályokban, kis mennyiségű hozzáadott vízzel, semlegesre, Kálium Humate-ra, majd a szennyvíz rendszerbe. Bőséges vízzel is öblítheti, és hígíthatja a vizet a szennyvíz rendszerbe. Ilyen például az újrahasznosítás vagy ártalmatlanítás után összegyűjtött nagyszámú szivárgás.

Másodszor, a védőintézkedések Légzésvédelem: Szükség esetén viseljen védő maszkot.

Védőruházat: kopásvédők (korróziógátló anyagok). Kézvédelem: Viseljen gumikesztyűt. Egyéb: Munka után, zuhanyzó öltözködés. Ügyeljen a személyes higiéniára.

Harmadszor az elsősegélynyújtási intézkedések szilárd kálium-hidroxid Bõrrel való érintkezés: azonnal öblítsük le vízzel legalább 15 percig. Ha égési sérülések fordulnak elő, orvosi kezelés. Potassium Humate Szembe jutás: Azonnal emelje fel a szemhéjat, öblítse folyó vízzel vagy sóoldattal legalább 15 percig. Vagy 3% -os bórsavoldattal öblítjük. Orvosi kezelés. Belégzés: gyorsan a helyszínről a friss levegőre. Szükség esetén, kálium Humate mesterséges lélegeztetést. Orvosi kezelés. Lenyelés: Azonnal öblítse le, ha a beteg ébren van, az ecetet vagy a citromlevet szóban hígítsa.

Szilárd kálium-hidroxid tisztító kapacitás Azt hiszem, hallottuk, ez a termék sok szempontból nagyon jó alkalmazás, annak érdekében, hogy megkönnyítse a megértését mindenki, Kálium Humate jobb megértése a termék, a következő Xiaobian kifejezetten mindenki számára, hogy vezessenek be a következő Szilárd kálium-hidroxid a zsíros ellenálláshoz, összejöttünk, hogy megtudjuk róla.

1, a 85oig vizet a zsírtalanító tartályba, majd a kálium-humátot a jövőben, majd 21 g szilárd kálium-hidroxidot, 25 g nátrium-szulfátot, 5 g nátrium-glükonátot, 2 g nátrium-alginátot adunk a zsírtalanító vízhez,

2, egy másik műanyag vödör 50 g víz és 3g adalékanyagok A és 2 g B adalékok keverékében 5-10 perc, hogy teljesen felolvadjon a tartályba öntve, a Kálium Humate és a maradék 37 g víz az egyikbe öntjük, vagyis a szobahőmérsékletű zsírtalanító anyag elvesztését;

3, az általános megjelenés az olaj, Kálium Humate csak ebben a zsírtalanító anyag áztassa körülbelül 10 percig, hogy elérje a zsíroldó hatás, zsírtalanító évek valójában mellett az olaj és a víz után mosás után a munkadarab felszíni vizes film átlagos vízfilm A zsírtalanítás egyedüli specifikációja a munkadarab eltávolításának legjobb ideje.

A kálium-hidroxid zsírtalanító szer konfigurációjához tudhatjuk, hogy ez a termék tiszta vízként használható, a hidroxidot a víz pH-ját, a kálium-humátot manipulálhatja, de ennek a terméknek a hidroxidja is használható zsírtalanításra Agent, Potassium Humate használata nagyon népszerű, beleértve a vegyipar különböző területeken, a mezőgazdaságban, a gyártás népszerűsült.