Haza > hírek > Tartalom

Kálium Humate Action

Sep 25, 2017

A kálium-hidroxid szerepe:

1. A szervetlen iparágat kálium, így kálium-permanganát, kálium-nitrit, dikálium-foszfát stb. Előállítására használják.

2. A napi vegyiparot nyersanyagként használják kálium-szappan, mosószappan, puha szappan, hóágyú, hideg krém, sampon készítéséhez stb. A gyógyszeripar nyersanyagokat, például progeszteront és vanillint állít elő.

3. A festékipar melamin festékek előállítására szolgál

4. Az akkumulátort az alkáli elemek gyártására használják. [4] nedvszívó anyagként használt, abszorbenst használva, használt kálium-szappan, oxálsav és különféle káliumsók készítéséhez és galvánozáshoz, gravírozáshoz, litográfiához stb. Használják főként a hamuzsír előállításához nyersanyagként, mint például a kálium-permanganát és kálium-karbonát.

5. Elektrokémiai iparban, galvanizáláshoz, gravírozáshoz stb. A textiliparban festéshez, fehérítéshez és mercerizáláshoz használják, és a fő nyersanyagként használják az ember által gyártott szálak és poliészter rostok készítéséhez.

Kálium-hidroxid: kálium-hidroxid (kémiai: KOH, típus: 56.11) fehér por vagy pelyhes szilárd anyag. Olvadáspont: 360 ~ 406 ° C, forráspont 1320 ~ 1324 ° C, relatív sűrűsége 2,044 g / cm, lobbanáspont 52 ° F, törésmutató n20 / D1,421, gőznyomás 1 MMHG (719 ° C). Nagyon lúgos és maró hatású. Könnyű nedvességet felszívni a levegőben és nedvességben, felszívja a széndioxidot és kálium-karbonátká válik. Kb. 0,6 adag meleg vízben, 0,9 hideg vízben, 3 etanolban és 2,5 glicerinben oldódik. Vízben, alkoholban vagy savval kezelve nagy mennyiségű hő keletkezik.

Szerep: Szervetlen ipar kálium előállítására, így kálium-permanganát, kálium-nitrit, dikálium-foszfát stb. Előállítására. A napi vegyipar a kálium-szappan, mosószappan, puha szappan, sampon és így tovább. A gyógyszeripar nyersanyagokat, például progeszteront és vanillint állít elő. A festékipar melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő.

Alkalmazás mező

1. Szárító és nedvszívó anyagként használt, oxálsav és különböző káliumsók előállítására, galvanizáláshoz, gravírozáshoz, litográfiához stb.

2. Főleg kőzetgyártáshoz nyersanyagként, például kálium-permanganát és kálium-karbonát. A gyógyszeriparban kálium-bór hidrogént, ellenanyagot, szalicilsavat, propionátot stb. Előállítására használják. A könnyűiparban kálium-szappan, alkáli elemek, kozmetikumok (például hideg krém, krémek és sampon) előállítására használják. A festékiparban héa-színezékeket állít elő, például a kék RSN csökkentését. Elektrokémiai iparban, galvanizáláshoz, gravírozáshoz stb. A textiliparban festéshez, fehérítéshez és mercerizáláshoz használják, és a fő nyersanyagként használják az ember által gyártott szálak és poliészter rostok készítéséhez. Ezenkívül a kohászati ​​fűtőanyagban és a bőr zsírtalanításában is használják.

3. Alapvető kémiai alapanyagok a gyógyszeripar és a napi vegyipar számára.

4. Abszorbensként használják analitikai reagensek, elszappanosítási reagensek, szén-dioxid és víz számára.

5. A napi vegyiparot nyersanyagként használják mosó- és mosószappan, puha szappan, hóágyú, hideg krém, sampon és így tovább. A gyógyszeripar nyersanyagokat, például progeszteront és vanillint állít elő. A festékipar melamin festékek előállítására szolgál. Az akkumulátoripar alkalikus elemeket állít elő

Tartalom vizsgálat

A pontos minta kb. 1,5 g, oldható 40 ml új forró és hűtővízben, hidegen 15 ° C-ra, fenolftalein tesztoldattal (TS-167) több csepp, 1 mol / l sav titrálással. Amikor a rózsaszín eltűnik, jegyezze fel az elfogyasztott sav mennyiségét, adjunk hozzá metil-narancsszínű vizsgálati oldatot (TS -148), és folytassuk a titrálást addig, amíg a rózsaszín nem állandó. Jegyezze fel a titráláshoz szükséges teljes térfogatot. Minden 1 mol / l kénsav Ml 56,11 mg teljes lúgossággal (KOH) egyenértékű.