Haza > hírek > Tartalom

Plant Fulvic sav PK ásványi eredetű huminsav, terméshozam nőtt 10% -kal

Aug 17, 2018


A Kínai Kommunista Párt (CPC) 19. országos kongresszusán javasolt "vidéki revitalizáció" stratégiájának végrehajtása "az agrárium minőségének javítása, a mezőgazdaság előmozdítása a zöld környezetben és a márka mezőgazdaságának erősítése" az új korszak mezőgazdaságának egyetlen módja . Jelenleg a mezőgazdasági termékek minőségének javítása, a növénytermesztés és a talajminőség javítása a mezőgazdaság fenntartható fejlődésének biztosítása érdekében Kína mezőgazdasági fejlesztésének fő témája.

image.png


Növény Fulvic sav PK ásványi forrás huminsav, terméshozam 10% -kal nőtt.


Köztudott, hogy a huminsav "öt fő hatása" van a mezőgazdasági alkalmazásban, nevezetesen a talaj javítása, a műtrágya növelése, a növénynövekedés ösztönzése, az ellenállóképesség javítása és a minőség javítása, míg a humuszsav lényegét tekintve fulvosav hatékonyabb a terméshozam növelése és a minőség javítása. A szerves anyag a talaj termékenységének fontos mutatója, a humusz a talaj szerves anyagának fő formája, a xantikus sav pedig a legkisebb molekulatömeg, a leginkább felszívódott és a humusz legaktívabb része, és elengedhetetlen az egészséges a talaj aktivitása.


A fulvicsav a talaj humuszának központi összetevője, a szerves bomlással és bomlással előállított kis molekulasúlyú és teljes víztartalmú szerves aromás faj. Ez a legjobb huminsav összetevő a talajban, és a maganyag képezi a talajösszetétel szerkezetét. A fulvsav karboxilcsoportot, fenol hidroxilcsoportot tartalmaz, és erős komplexképzéssel, kelátképzéssel és felületi adszorpciós kapacitással rendelkezik, ami csökkentheti az ammónium nitrogénveszteséget. A foszfor mozgó távolságának növelése a talajban, gátolja a vízben oldódó foszfor talajban való rögzítését, a hatékony foszfor hatékony foszforvá alakítását és a foszfor felszívódását a gyökerek által. A Fulvic sav képes elnyelni és tárolni a káliumionokat és javítani a rendelkezésre álló káliumtartalmakat, különösen a kálium-műtrágya hatékonyságának növelése érdekében. Az eredmények azt mutatják, hogy a Fulvic sav több mint 20% -kal növelheti a nitrogén, foszfor és kálium hatásfokát a műtrágyában.


image.png


Ugyanakkor a Kínai Népköztársaság mezőgazdasági és vidéki ügyek minisztériuma nyilvános válaszul adta fel az 1. A XIII. Országos Népi Kongresszus első ülésszakának 4580-ból, bemutatva a mezőgazdaság és a vidéki ügyek minisztériumának munkáját a szaproinsav alkalmazásának elősegítésében és a következő lépés munkatervének kidolgozásában, valamint a szaproinsav ipar fejlődésének aktív támogatásával és a saproinsav műtrágya bemutatását és népszerűsítését.


Ennélfogva a fulvosav Kínában elengedhetetlen. Mint növényi növekedésszabályozó, a fulvicsav a talaj humuszának legjobb összetevője, amely nemcsak a termésterhelést csökkenti, növeli a talaj termékenységét és gazdagítja a talaj baktériumok szubsztrátját, hanem javítja a terméshozamot és a minőséget, ezáltal segítve a vállalkozásokat a hosszú távú fejlődés elérésében a termés növelése, a minőség javítása és a földterület fenntartása. Annak érdekében, hogy megoldja a termésminőség problémáját.