Haza > hírek > Tartalom

Az egyik legjobb szerves trágya - huminsav

Oct 11, 2019

A huminsav hatást gyakorol a növényekre, mint a biostimulánsok. Részletesen, a huminsav javíthatja a gyökerek H + -ATPáz aktivitását, szimulálhatja a gyökér megnyúlását és az oldalsó gyökérpontok növekedését, ami elősegíti a gyökér aktivitásának növekedését, valamint a gyökér és a talaj tápanyagok közötti érintkezési terület bővülését .

A huminsav szabályozza a növény anyagcseréjét és javítja a növény növekedésének környezetét stressz alatt. Ennek alapján kiküszöbölik az abiotikus és biotikus stresszt, és megakadályozzák a növényt a sérüléstől, amely elősegíti a növény növekedését.

A huminsav fontos szerepet játszik a talaj enzim aktivitásának a talaj vagy műtrágya tápanyagok átalakulásával, valamint a mikrobiális közösség felépítésével és a biomasszával kapcsolatos szabályozásában is. A szabályozásnak köszönhetően a tápanyag aktiválódik a talajban, és a tápanyagmegőrzés célja elérhető. Ezért biztosított, hogy a növénynövekedés állandó tápanyag-ellátással bírjon.

A huminsav növényi növekedésben való elősegítését befolyásolják a huminsav szerkezeti jellemzői, hozzáadott mennyisége és a növényfajok.

Az alábbiakban a Hamifert (Humic Amino NPK) termékünk található.

               

image