Haza > hírek > Tartalom

A fekete föld védelmének fontosságát

Oct 16, 2018


Fekete föld a világ élelmiszer-kincs, a király, a talaj.


Vannak csak négy nagy fekete talaj területen a világ:

Az Alföld, Ukrajna, amely körülbelül 1,9 millió négyzetkilométernyi területet felosztják.

Észak-Amerikában a Mississippi vízgyűjtő területe 1,2 millió négyzetkilométer.

Harmadszor egy fekete talaj terület Északkelet-Kínában, amely egy olyan terület mintegy 1,03 millió négyzetkilométer.

Dél-Amerikában Argentína fut a Pampa legelő-Uruguay, amely 760.000 négyzetkilométer.


Ezek jutnak el a három fő régió északkeleti, Észak-Amerika és Dél-Amerika a világ. A talaj kialakulása tényezők nagy eltérései miatt a talaj jellemzői és szervesanyag-tartalma minden fekete föld különböznek.


image


Fekete talaj a termékeny talaj, a világon. A talaj mint lösz tíz háromszor annyi szerves anyagot tartalmaz. A legnagyobb Ukrajnában, ahol az Alföld, Ukrajna tartani 30 százalékát a fekete föld, ismert, mint Európa "kenyereskosara". Ukrajna jelenleg a napraforgó olaj, is ismert, mint a 100 éves napraforgó Királyság egyik legjelentősebb exportőre. A város határában a napraforgó mezők.


Két óra fekete föld története:


Kiaknázás és regenerálás a négy fekete földek probléma talaj degradáció, különböző mértékű. Között őket, Ukrajna és az Amerikai Egyesült Államok tapasztalt ritka "fekete vihar" események, ami maradt egy mély lecke az emberek.


Ukrajnában 1) "fekete vihar" esemény: 1928-ban egy igazi romboló "fekete vihar" esemény történt Ukrajnában, amelyet szinte söpört végig az egész Ukrajna régió, talajrétegek, néhány helyen 5 hatásköreiktől ~ 12 cm, a legsúlyosabb, hogy több mint 20 centiméter.


2) "fekete vihar" esemény az Egyesült Államokban: az 1930-as években homokviharok fokozatosan fejlődött egy éghajlat, 1932-ben és az 1933-ban 38 14 kitörések. 1934 tavaszán végül fejlesztettek ki a katasztrofális homokviharok, lett egy ritka esemény, a "fekete vihar" a történelemben, és jelölte az egyik a 10 természeti katasztrófák a huszadik század. Bárhol a szél halad, kutak és a patakok száradjon, szarvasmarha- és hal meg, nagy számban, az emberek az otthonuktól elszakadt és a lakóhelyüket elhagyni kényszerült és az észak-amerikai kontinensen van-ban pusztaság. A fekete vihar után nagy mezőgazdasági területek művelésére lett a sivatagban, és a veszteség nem lehet számítani.


image


Mindenki feladata fekete föld védelme


Az igazi természet fekete talajhuminsav. Ő alapja a talajéletet, a lényege a fekete föld, a fekete föld tőle védelmére. Mi van a bölcsesség, hogy teljes mértékben vele, ez azt jelenti, hogy keresztül a huminsav kivont iparág a fekete föld, takarmány, hogy a csodálatos fekete föld lesz mentesít új életerő folyamatosan. A feladat a tiszta talaj és tiszta élelmiszer technika jelenleg nagyon nehéz, az éghajlatváltozás elleni küzdelem. Ehhez, meg kell "hagyjuk huminsav, a talaj, a talaj," vissza kell állítani az eredeti megjelenését a fekete föld, kell lennünk, hogy a fekete föld tulajdonosa.
www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com