Haza > hírek > Tartalom

Huminsav Szójababban új bevitel, hozamnövekedés

Mar 29, 2019

Ebben az évben a Földművelésügyi és Faluügyi Minisztérium végrehajtotta a szójabab revitalizációs tervét.


Az egyik a terület nagyítása. 2020-ra, a nemzeti szója ültetési terület eléri a 140 millió mu.


Másodszor, növelje a termésegységenkénti hozamot. 2020-ra a szójababra számított nemzeti átlaghozam elérte a 135 kg-ot. 2022-re a szójababra számított nemzeti átlaghozam elérte a 140 kg-ot, fokozatosan csökkentve a különbséget a világ legnagyobb szójatermelőivel.


Harmadszor, a minőség javítása. 2020-ra a hazai szójabab fehérjetartalma és az extrahált szójabab zsírtartalma 1 százalékponttal nő. 2022-re 1 százalékponttal emelkedik, hogy elérje vagy meghaladja a világ legnagyobb szójabab-termelőinek átlagos szintjét.


Negyedszer, zöld fejlesztés. A vegyi műtrágyák és peszticidek kihasználtsága 2020-ra mindkettő elérheti a 40% -ot, a gazdálkodás és a betakarítás átfogó gépesítési aránya pedig 78% -ot fog elérni.


A huminsav-műtrágya gyártása és alkalmazása több mint 40 éve azt mutatja, hogy elősegítheti a szójababnövények robusztus növekedését, sötétzöld levelekkel, fejlett gyökérrendszerrel, erőteljes elhelyezési ellenállással, jobb pod védőhatással, erősebb ellenállással a betegségek és rovarok, alacsonyabb betegségi ráták, korábbi érettség, jobb gabona teljesség, és a növények gabonaszáma és 100-as súlya stb.


Reméljük, hogy a huminsav proaktív módon összekapcsolható és megtermékenyíthető, hogy pozitívan járuljon hozzá a szójabab-ipar újjáélesztéséhez. További információ: http://news.wugu.com.cn/article/1487834.html


image