Haza > hírek > Tartalom

Humuszsav széles körben használt

Jun 20, 2017

A Ming-dinasztia Li Shizhen "Compendium of Materia Medica" a "Wujin San", huminsav anyagok már használják több mint 400 éves emberi történelem, Humic Acid és külföldön a felfedezés és kivonása huminsav már teljes 220 év A. Jelenleg a huminsav anyagok 70 kategóriája létezik, amelyek közvetlenül vagy közvetve megjelentek a világon. A szerves nyersanyagként a Humic Acidet széles körben használják a mezőgazdaságban, az erdészetben, az állattenyésztésben, az ökoszisztémában, a halászatban, a kőolajban, a vegyiparban, az építőanyagokban, a könnyűiparban, az orvostudományban, a környezetvédelemben és így tovább. Sok területen. Jelenleg a Humic Acid a fő termékei a mezőgazdasági termelés: fulvic acid szerves - szervetlen műtrágya és fulvic sav, mint a nyersanyag a csomag műtrágya Kamei bónusz, Jinli, nyereség, növényi hormonok, talaj módosítások, szárazság, peszticidek, mint például szerek.

A huminsav egyfajta természetes szerves anyag. Ez az ősi növények terméke, amely lebontja és szintetizálja a mikroorganizmusokat. Alacsony savasság, Humic Acid vízabszorpció, kolloid, adszorpció, ioncsere, komplexképzés, redox és fiziológiai aktivitás. Várjon. A huminsav molekulatömeg nagysága és oldhatósága szerint fulvósavra, sósavra és fekete fulvosavra osztva. Humuszsav A fulvicsavat a kis molekulatömegű, savas, savas, lúgos és vízben oldódó savas csoportok jellemzik, amelyek könnyen felhasználhatók a növénytermesztésben. A biokémiai fulvósavot a fulvsav alapos erjesztése után tisztítják, amely a fulvsav mellett 17 féle aminosavat, fehérjét, nukleinsavat, vitamint, cukrot, különböző enzimeket és különböző mikrotápanyagokat tartalmaz.

2002-ben a huminsav mezőgazdaságban folytatott amerikai vizsgálata rámutatott arra, hogy a műtrágyák, rovarölő szerek, gombaölő szerek, herbicidek és víz 50% -a vagy annál nagyobb mennyisége csökken, ha a kívánt huminsavat használják.

A huminsav egy hagyományos kínai orvoslás, amely a legerősebb, bár a gyors hatás, de leginkább lassú, a növényi kondicionálás legfőbb lágyulása, így a yin és yang egyensúlya, a betegség elérése és a növényi vitalitás és immunitás javítása.

A huminsav lehet a fő hatóanyag és kétféle hatóanyag a gyógyszerbe, különböző hatások, sokféle kompatibilitással, különböző funkcióinak használatához, alapos megértéséhez szükséges, különösen más peszticid kompatibilitással A csökkentés hatékonysága, de mélyreható és megfelelő megértésre és kiváló szakmai és technikai igényekre is szükség van.

Azért vagyunk itt, hogy megmagyarázzuk a huminsavat, amely magában foglalja a huminsavat, a fulvosavat és sóit, valamint a fulvsav biokémiai fulvosavat, az oxidált fulvosavat és a szén bomlást, ezek természetesen előforduló szerves makromolekulák, nem tartalmaznak semmilyen vegyi hormont javítja az immunitást, elősegíti a növény növekedését és fejlődését az enzimatikus reakciók előmozdításán keresztül, elősegíti a különböző metabolizmusokat, a kontroll gén expressziós idejét és térét, elősegíti a sejtek életképességét, elősegíti a csírázást, felgyorsítja a kallusztermelést és elősegíti a gyökeresedést, növényi pórusok a szárazság-ellenállás csökkentésére, a talaj vízvisszatartás, a Humic Acid adszorpció, a párnázás és a nitrogén tulajdonságokat stb. adhatnak, elsősorban aszályrezisztens gyökeresedés, növényi növekedésgátlók előállítása céljából. a növények kémiai összetétele a termés minőségének és egyéb hatásainak javítása érdekében. Ezenkívül a huminsavanyagok a mediáció, az antibakteriális betegségek megelőzése, a rovarirtó szerek és más betegségek növekedésével is járnak.

A humusz sav hatása a talajon

1, megtermékenyíti a talaj termékenységét, javítja a talajt, elősegíti az agglomerátum képződését, a növény megfelelő víz biztosításához, tápanyagokat, különösen a sóoldatot a hatás javítása érdekében nyilvánvalóbb.

2, huminsav nitrogén lassú hatóanyag-leadású szer és stabilizátor, foszfát műtrágya szinergista, kálium-védő szer, egy kis tápelem-kondicionáló szer, Humic Acid kelátképző szer, a műtrágya szinergikus hatása. Huminsav hozzáadásával az összetett műtrágyához csökkenthető a rendelkezésre álló tápanyagok rögzítése és csökkenése, valamint a felhasználási arány növelése. Jó talajszinergista, lassú hatóanyag-leadású szer és javítószer.

(1) a nitrogén szabad felhasználásának javítása érdekében.

(2) a rendelkezésre álló foszfor rögzítéséhez szükséges talaj csökkentése és a növényi gyökerek felszívódásának elősegítése érdekében.

(3) csökkenteni a talajt a felszívódás a kálium rögzített, Humic Acid, így nehéz kiadni kálium, javítja a hasznosítás.

(4) a mikronutriens elemek aktivitásának javítása a talajban.

3, megtörni a talaj tömörödését, gátolni a talajban terjedő betegségeket, javítani a talajpárnázást, az adszorpciót, a permeabilitást, a talaj pH-értékét, a talajhőmérsékletet, a talajvíz és a műtrágya kapacitás növelését.