Haza > hírek > Tartalom

Huminsav savas számos faj

Oct 09, 2017

Humin savakat sokfélék. Természetes ásványi huminsav elsősorban az állatoknak és állati maradványok után mikrobiológiai bomlási szerves anyag, talaj, tőzeg és viharvert szén közös kialakulását, a növekedés, a növények és a talaj ökoszisztéma fontos szerepet játszik.

Huminsav savas műtrágyák fontos szerepet játszanak a huminsav, majd néhány nagy, nyomkövetés, mikrobiológiai és más tápanyagok. Huminsav felépítés összetett jellemzők, természetesen úgy döntött, hogy a humin savas műtrágya pedig egy multi-funkcionális szerves trágya. Közöttük a talaj tulajdonságai javítása az egyik legfontosabb szerepe a huminsav.

Savas talaj és szikes talaj

Az összesített szerkezet alapja a talaj termékenységét. Helyi alkalmazás huminsav savas műtrágyák bebizonyította, hogy a humin savas műtrágyák növelheti a talajszerkezetet összesített. Szerint a Kínai Tudományos Akadémia MTA Shenyang ökológiai alkalmazás vizsgálat huminsav savas műtrágya alkalmazása a talaj víz-stabil aggregátumokat növelt mellett 10-20 %; bio-huminsav savas összetett műtrágya alkalmazása teszt, talaj víz stabil összesített szerkezetét is jelentősen nőtt. A használat után a műtrágya a talaj laza, erős növény növekedése, fokozott talaj-ellenállás.

A fő felhasználási huminsav savas termékek a mezőgazdaságban

1, elősegíti a sejtosztódás és a növekedés ösztönzése a növény, hogy a gyökér lehet használni, mint egy természetes gyökeresedési por, is használható a csávázás., dip gyökér használata.

2, nagyban javítja a növény cukortartalma, így hogy növények, anti-hervadó képesek rothadás, gyökér rothadás megelőzésére, csökkentsék a kártevők és betegségek, csökkenti a növény levél stomatal nyitó erőt, csökkenti a levél folyóvizeken, így, hogy javítaná a helyzetet, hogy a víztest Van egy természetes erős aszály ellenállás ügynök.

3, javítja a talaj szerkezetét, hogy összesített talajszerkezetet kialakulásának elősegítése, gyorsíthatja a szerves anyagok átalakítás, különösen hosszú távú használatra egyetlen műtrágya, gép javítás, szántóföld okozta jelentős talaj javító hatása.

4, a talaj pH-ját semlegesíti, összeegyeztetni a talaj pH-érték, a nyomelemek a gyökér és a levelek vagy más részein a művelet száma növekszik gyorsított anyagcserét az elsődleges termék felszívódását, ezáltal növelve a minőségi mezőgazdasági termékek.

Huminsav savas termékeket ipar fő használata

1, brikett iratgyűjtő. Adjunk hozzá egy kevés jó szemű, jó felszíni forgalmazás, így a brikett már elég hideg és meleg erejéhez és stabilitásához.

2, kerámia adalékanyagok. Javíthatja a kerámia tuskó erő körülbelül 80 %-os, a plasztikus index-40 % vagy több, növelheti a sárban, máz hígtrágya áramlás több mint 50 %-os, egy jó gelant, hogy javítsa a zöld szervezet kék virágok és abszorpciós kapacitását a máz a

3, olajfúró aids. Javíthatja a kenés, a fal, a anti-összeomlás-dugulás hatás jelentős.

4, takarmány, orvosi adalékanyagok, kazán mosó-és tisztítószerek és víz minőségi stabilizátor is használható.