Haza > hírek > Tartalom

Huminsav hatékony szerepet játszik

May 18, 2017

A huminsav a nagy molekulájú szerves anyag a természetben. A szőlőültetési eljárásban a műtrágya felhasználásával számos területen alkalmazható a Humic Acid nagyon jó hatása.

1. A humikus savak szinergikus hatást gyakorolhatnak a műtrágyákra, és a műtrágyák hozzáadása mellett a talajban lévő maradék műtrágyákat is megoldhatják.


2. Javíthatja a talajösszetevõ szerkezetet, szerves trágyaként alkalmazzuk, a legfontosabb szerepet játszik a talaj permeabilitásának növelése, a Humic Acid javított talajösszetevõ szerkezete, a huminsavnak ez a tulajdonsága is.


3. A kedvező mikroorganizmusok aktivitásának növelése, ezért sokan szeretik a baktérium műtrágyát a műtrágyához adni, és a huminsavak fokozhatják tevékenységüket.


4. A sótartalmú talajok javítására a Humic Acid sok sós talaj képződését a talajban lévő finom részecskék kapilaritása és a műtrágya hosszú távú felhalmozódása okozza. A huminsav elősegítheti a nagy szemcsés aggregátumok képződését, és csökkentheti a kalcium-alkáli talaj kapilláris képességét. Nyilvánvaló a huminsav hatása a sekély talajban lévő sekély gyökerek haldokló csemeteire.


5. Jobb savas talajok, amelyek nemcsak szabályozzák a sós talajt, hanem javítják a savas talajt is.


Hozzá kell adni: Érdemes megemlíteni, hogy a szőlő árok, huminsavas kezeléssel kombinálva, nem csak a fenti előnyöket érheti el, hanem elősegítheti a gyökérvisszanyerés megszüntetését is. Számos vállalkozás ma is humusz savas keverék műtrágya előállításában van, Humic Acid, de jó vagy rossz, meg kell javítania a megfelelő termékválasztékot.

A "huminsav" kifejezés még mindig problémát jelent. A talajkutatók hangsúlyozzák a képződési folyamat mikrobiális szerepét, hangsúlyozva, hogy huminsavnak nevezik. A szén-kémikus, amelynek fő evolúciója a növényből, állítólag "huminsavnak" nevezhető. Jelenleg a Humic Acid az ipari alkalmazások területén, általános Általános "huminsav".

Mivel a huminsavak nem tiszta anyagok, ezek típusos anyagok, és összetett keverékek. Összetétele nagyban különbözik a forrástól, és az elmúlt években a Humic Acid még mindig meghatározza a huminsav termelését a fermentációból, de "huminsavnak" nevezzük.


A huminsav fogalma a jelentések széles körében a következő: állatok és növények maradványai, főként növényi maradványok, mikrobiális bomlás és transzformáció révén, valamint számos szerves anyag által okozott és felhalmozódott geokémiai folyamatok.