Haza > hírek > Tartalom

Huminsav A szerkezet kialakulása

Oct 27, 2017

Huminsavtermékek fő felhasználása a mezőgazdaságban

1, elősegítheti a sejtosztódást és a növekedést, hogy ösztönözze a termény gyökerét, Humic Acid lehet használni, mint a természetes gyökerező por is használható a vetőmag öltözködés és dip gyökérhasználat.

2, nagymértékben javíthatja a termény cukortartalmát, így a rothadás, a gyökér rothadás, a kártevők és a betegségek megelőzésére alkalmas növénykultúrák, a növényi levél gyomorfekélyének csökkentése érdekében a Humic Acid csökkenti a levélzet áteresztését, így a víz javítja a helyzetet, egy természetes erős szárazság-ellenállás ügynök.

3. A talajszerkezet javítása, a talajösszehúzódás kialakulásának elősegítése, a szerves anyagok átalakításának bomlása felgyorsítása, különösen a műtrágyák hosszú távú egyszeri felhasználása, a Humic Acid gépjavítása, a talajjavító hatás által kiváltott szántóterületek esetében.

4, semlegesíti a talaj pH-ját, hogy összeegyeztesse a talaj PH értékét, a Humic Acid növeli a nyomelemeket a gyökértől a levelekig vagy az elsődleges termék abszorpció gyorsabb metabolizmusának működéséhez, ezáltal javítva a mezőgazdasági termékek minőségét .

1, brikett kötőanyag. Adjunk hozzá egy kis mennyiségű jó gabonát, a Humic Acid jó felületi eloszlását, hogy a brikett elegendő forró és hideg erőt és stabilitást biztosítson.

2, kerámia adalékok. Javíthatja a kerámia billet szilárdsága mintegy 80% -os, plaszticitási index 40% vagy több, növelheti a sár, máz szuszpenzió áramlás több mint 50% -os, jó gél, Humic Acid, hogy javítsa a zöld kék virágok és a mázas abszorpciós kapacitása

3, olajfúró segédeszközök. Javíthatja a kenés a fal, Humic Acid az összeomlás elleni plugging hatás jelentős.

4, használható táplálékként, orvosi adalékokként, kazánmosószerekként és vízminőség-stabilizátorként.

A huminsav természetes szerves makromolekulájú vegyületek keveréke. Széles körben jelen van a természetben, a huminsav részaránya a talajban a legnagyobb, a talaj huminsav a fizikai-kémiai heterogén komplex molekulatömeg polidiszperz, a keverék természetes, humikus sav nagy molekulatömegű, sárga-fekete, amorf, kolloid, zsíros és aromás szerves polielektrolit kompozíció, nem használhat egyetlen kémiai szerkezetet sem.

1, az egész folyamat a zöld élelmiszerek, minőség-ellenőrzési technológiai rendszer, az egész elérte az EU-t, az Egyesült Államokat, Japánt és más fejlett országokat, az élelmiszer-minőségi és biztonsági szabványok már a nemzetközi szabványok, de hogyan kell termelni zöld és biztonságos az alapvető probléma abban rejlik, hogyan lehet legyőzni és megelőzni a talajszennyezés problémáját A megtermékenyítés szempontjából meg kell tartanunk a szerves és szervetlen műtrágyák kombinációját, a Humic Acid a huminsav műtrágya használata az egyetlen választás, humicus a sav és a műtrágya kombinálható 1 +1> 2 integrált hatás eléréséhez.

2, számos tanulmány kimutatta, hogy a huminsav a szervetlen műtrágyák barátja, a nitrogéntartalmú műtrágya a lassú hatóanyag-leadású szer és a stabilizáló, a Humic Acid foszfát műtrágya-szinergista, kálium-védő szer a szabályozó és a kelátképző szer nyomeleme, A savnak jelentős szinergikus hatása van a műtrágyákra, a világ műtrágyája az Everestben.

3, a huminsav műtrágyák jövőbeli fejlődési iránya: intelligens, Humic Acid professzionális, összetett, hosszú távú, szemcsés és regionális zseni.

Látható, hogy a huminsav műtrágyák kifejlesztése és alkalmazása széles körű kilátásokkal rendelkezik. Csak a humuszos műtrágyákat lehet felhasználni a mezőgazdasági műtrágyák környezetbarátabbá tételéhez a zöld mezőgazdasági termékek termelésének és fejlesztésének elősegítése és előmozdítása érdekében.