Haza > hírek > Tartalom

Huminsav a legjobb hatás

Aug 02, 2017

Először is a huminsav savas műtrágya van jelölve, az alkalmazás módszerrel. Ha impulzus, csepegtető öntözés, vagy levéltrágya spraying, ajánlott használni, huminsav ammónium humate vagy fulvosav, kálium humate, ammónium fenvalerát. Ha használják, mint egy alap műtrágyázás, huminsav ajánlott választani ammónium huminsav vagy ammónium-nitrát humate és más műtrágyák alkalmazása figyelmet kell fordítaniuk temették el a talaj, mert a huminsav ammónium és ammónium bikarbonát egy olyan termék, a kombináció, huminsav könnyen képezve, Shi vagy levél spray. Ezen túlmenően nem ügyintézői nátrium humate a talaj magas pH (sós).

Másodszor termés-beállítások és a növekedést csomópont válasszon huminsav savas műtrágya. A gyümölcs a fák, például a hangsúlyt fertilizáció bukása műtrágyák, kálium műtrágya, huminsav tavaszi megtermékenyítés összpontosítani nitrogén műtrágya, csírázási differenciálás összpontosítani műtrágya-foszfát és kálium műtrágya, hogy a gyümölcs bővítést időszakban kell összpontosítani a nitrogén műtrágya, huminsav kálium műtrágya, műtrágya kalcium és mikro-műtrágya. Ezen kívül is, a beállítások, a növények a trágyázás. Például gyümölcsfák, padlizsán zöldség, dohány, cukornád, stb a Szia kálium növények, huminsav a legjobb alkalmazás humate kálium-műtrágya.

Végül huminsav savas műtrágyák kiválasztott kategória termés és a költség alapján. Huminsav sav huminsav savas műtrágya típusa és tápanyagok mennyisége osztva huminsav savas elem műtrágya, műtrágya huminsav savas vegyület (vegyes), huminsav savas szerves trágya, huminsav szerves - szervetlen összetett műtrágyák, huminsav nyomkövetési műtrágya.

A zöldség- és gyümölcs fák választhat huminsav savas szerves trágya, huminsav szerves - szervetlen összetett műtrágyák vagy huminsav savas nyomelemek a trágya, huminsav ilyen műtrágyák, huminsav, a szerves anyag felhasználásának elérheti a 20 %-os 45 %-át hatékonyan javítja a növény íze és színe. Ha használják, mint egy spray vagy a lombozat permetező, ajánlatos választani huminsav savas vagy fulvosav sav-tartalmú vízoldható műtrágya, bár a magasabb ár ilyen műtrágyák, de gyors, hatékony, és ezért használják magasabb értékű gazdasági növények. Bár huminsav a teljes növekedés a termés, huminsav, de gazdasági okokból követő időszakban a termés áttelepítésre is alkalmazható, mielőtt a virág, dagad, viszont színes négy kulcs időszakának minden impulzus 1 ~ 2-szer, duzzanat, és a permetezés színes kombinált jobb lesz a hatás.

A a Ming dinasztia Li Shizhen "rövid összefoglalót a Materia Medica", "Wu Jin San", a huminsav savas anyag már emberi alkalmazás már 400 éves történelem, az ország huminsav találtak és kivonat-ból egy teljes 220 éves a. Jelenleg a világ birtokol könyvkiadó közvetlen vagy közvetett alkalmazásának huminsav savas anyagok 70-kategóriák, mint szerves alapanyagok van már széles körben használják a mezőgazdaság, erdészet, állattenyésztés, alelnök, horgászat, kőolaj, kémiai, építési anyagok, könnyű ipar, orvoslás, huminsav környezetvédelmi számos területen. Jelenleg a fő termékek a mezőgazdasági termelésre van: fulvosav szerves - szervetlen műtrágya, és a csomag műtrágya Kamei bónusz, Jinli, nyersanyagként fulvosav profit, növényi hormonok, huminsav talaj-módosításokat, aszály minőségben, peszticidek például ügynökök.

Huminsav egyfajta természetes szerves anyag. Ez egy olyan termék, ősi növény, amely lebontja és szintetizálja a mikroorganizmusok. Azt, hogy gyenge savak, vízfelvétel, huminsav kolloid, adszorpció, ioncsere, komplexképző, redox és a fiziológiai aktivitása. várj. A méret és a huminsav savas molekulatömeg, fulvosav, sósav és fekete fulvosav oldhatósága. Huminsav sav fulvosav jellemzi a kis molekulatömegű, savas csoportok, sav, lúg és a víz, könnyen lehet növény abszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik, széles körben használt, a mezőgazdasági termelés oldódik. Biokémiai fulvosav megtisztul a fulvosav, amely mellett tartalmazó fulvosav, huminsav is tartalmaz, aminosavak, fehérjék, nukleinsavak, vitaminok, cukor, a különböző enzimek, különféle 17 féle alapos erjedés mikroelem elemek.

Huminsav a hagyományos kínai orvoslás, huminsav szerepe leginkább nem erős, bár a gyors hatást, de többnyire lassú, a növény, klíma, így az egyenleg, a yin és a yang, a kezelés a betegség és javítja a növény fő vízlágyító vitalitás és a mentelmi jog a