Haza > hírek > Tartalom

Humikus sav jó hatása

Jul 12, 2017

A humic sav műtrágyák alkalmasak mindenféle talajra, Humic Acidre, de különböző talajviszonyok között, a hozamhatás más.

Gyártási teszt bizonyított:

① a szervetlen anyag hiánya a kopár és alacsony hozamú területen, Humic Acid a huminsav műtrágya hozam növelése; A humusz savas termékeny talaj a magas hozamú műtrágyákban a huminsav műtrágya alkalmazásánál is növelheti a termelést, de a viszonylag szegény, kopár talaj nagysága

② rossz szerkezete homok, Humic Acid sóoldat, savas vörös talaj talaj huminsav műtrágya, hozam hatása különösen nyilvánvaló.

③ A talaj tápanyagtartalma nagy hatással volt a huminsav műtrágya terméshozamára. Huminsav Az eredmények azt mutatták, hogy az ammónium-huminsav termelése magasabb volt, mint a huminsavé, a huminsav pedig a huminsav hatása a talajra alacsony volt. Kevesebb a nitrogén és a foszfor súlyos egyensúlytalansága a talajban, a Humic Acid vagy a gyors hatású fix talajon, a műtrágya hatása jelentősebb.

④ nedves sav, huminsav műtrágya felszívja a vizet, Humic Acid javítja a lélegző állapotot, a növények megjelenését, a haj gyökér kedvező; száraz és száraz föld, huminsav, huminsav műtrágya felszívja a vizet, Humic Acid vizet, A talaj nedvességtartalmának fenntartása, a párolgás csökkentése és a termésszárazság ellenállásának növelése. Huminsav Meg kell jegyezni, hogy a huminsav műtrágya hi víz műtrágya, száraz talaj öntözéssel, Humic Acid hatása jobb lesz.

Először is, a huminsav műtrágyát az alkalmazási módszer szerint választják ki. Ha Chong Shi, csepegtető öntözés vagy levélzet permetezésként használják, ajánlott kálium-humát, Humic Acid ammónium-humát vagy kálium-fulvát, ammónium-fenvalerát használata. Ha alapmukor alkalmazásra kerül, a Humic Acid ajánlott ammónium-huminsav vagy ammónium-nitrát humát és egyéb műtrágyák kiválasztására, az alkalmazás során figyelmet kell fordítani a talajba, mert a huminsav ammónium-huminsav és az ammónium-bikarbonát a a kombináció, a Humic Acid könnyen illékony, Shi vagy levél spray. Ezenkívül ne alkalmazzon nátrium-humátot magas pH-értékű talajban (sóoldat).

Másodszor, a Humic Acid növényi preferenciák és növekedési csomópontok szerint humuszsav műtrágyát választ. A gyümölcsfákra például a trágyázásnak a műtrágyák leesése, a kálium-műtrágya, a Humic Acid tavaszi megtermékenyítés középpontjában a nitrogén-műtrágya, a Humic Acid csírázása és a foszfát műtrágya és a kálium-műtrágya középpontba helyezésének megkülönböztetése, a gyümölcsbővítési időszakra kell koncentrálni a nitrogén műtrágya, hamuzsír, Humic Acid kalcium és mikro-műtrágya. Ezen kívül, de a preferenciák a növények megtermékenyítés. Például a gyümölcsfák, a Humic Acid padlizsán zöldség, a dohány, a cukornád stb. A humuszos sav kálium termények, a Humic Acid a kálium humátos műtrágya legjobb alkalmazása.

Végül a humuszos műtrágyákat a terméskategória és a költség alapján választjuk ki. Humuszsav műtrágya a táptalaj típusának és mennyiségének megfelelően humusz savas elemtrágyázó, huminsav vegyes (vegyes) műtrágya, huminsav szerves műtrágya, huminsav huminsav szerves - szervetlen műtrágya, huminsavas nyomelemek műtrágya.

A növényi és gyümölcsfák esetében a Humic Acid lehet választani huminsav szerves trágya, huminsav szerves - szervetlen összetett műtrágya vagy huminsavas nyomelem műtrágya, ezek a műtrágyák, Humic Acid használata huminsav, A szerves anyag elérheti a 20% -tól 45% -ig, a Humic Acid hatékonyan javíthatja a termés ízét és színét. Humicus savas vagy lombos spray-ként ajánlott huminsav vagy fulvosav tartalmú vízben oldható műtrágya kiválasztása, bár a műtrágya ára magasabb, humic savas, de gyors, hatékony, humikus sav, ezért a gazdasági növények magasabb értéke. Habár huminsav felhasználható a növények teljes növekedési időszakában, de gazdasági okokból a növény átültetése után a virág előtt megdagad, az impulzus négy kulcsidejét 1-2 alkalommal, a tágulási időszakot és a szín kombinációját a permetezési hatás jobb lesz