Haza > hírek > Tartalom

Humikus savas műtrágyázó hatás jelentősebb

Oct 19, 2017

A humic sav műtrágyák alkalmasak mindenféle talajra, Humic Acidre, de különböző talajviszonyok között, a hozamhatás más. Gyártási teszt bizonyított:

① szervetlen anyag hiánya a kopár és alacsony hozamú területen, Humic Acid a huminsav műtrágya hozam növelése; a termékeny talaj a magas hozamú műtrágyák alkalmazására huminsav műtrágya, hanem növeli a hozamot, de az arány viszonylag rossz a kopár talaj.

② rossz szerkezete homok, sós talaj, savas vörös talaj talaj huminsav műtrágya, hozam hatása különösen nyilvánvaló.

(3) A talaj tápanyagtartalma nagy hatással volt a huminsav műtrágya hozamára. Az eredmények azt mutatták, hogy az ammónium-huminsav termelése magasabb volt, mint a huminsav, a huminsav pedig alacsony volt, és a huminsav és a foszfor hatása a talajra alacsony volt. Kevesebb a nitrogén és a foszfor esetében a talajban vagy a talajban a talajban tapasztalható súlyos egyensúlyhiány stabilabb, a műtrágya hatása jelentősebb.

④ nedves sav, huminsav műtrágya, huminsav műtrágya felszívja a vizet, javítja a lélegző állapotot, a növények megjelenését, a hajhagymát kedvező; száraz és szárazföld, huminsav, Humic Acid huminsav műtrágya felszívja a vizet, vizet, A talaj nedvességtartalmának fenntartása, a párolgás csökkentése és a termésszárazság ellenállásának növelése. Meg kell jegyezni, hogy a humusz savas műtrágya hi víz műtrágya, Humic Acid Humic Acid száraz talaj öntözés, a hatás jobb lesz.

Először is, a huminsav műtrágyát az alkalmazási módszer szerint választják ki. Ha Chong Shi, csepegtető öntözés vagy levélzet permetezésként használják, ajánlott kálium-humát, ammónium-humát vagy kálium-fulvát, ammónium-fenvalerát használata. Alapvető trágyaként történő felhasználás esetén a Humic Acid ajánlott ammónium-huminsav vagy ammónium-nitrát humát és egyéb műtrágyák kiválasztására, ezért az alkalmazás során figyelmet kell fordítani a talajba, mert a huminsav-ammónium- és ammónium-bikarbonát a kombinálható, könnyen illékony, Shi vagy levél spray. Ezenkívül ne alkalmazzon nátrium-humátot magas pH-értékű talajban (sóoldat).

Másodszor, a növényi preferenciák és a növekedési csomópontok szerint humuszsav műtrágyát választanak. A gyümölcsfákhoz például a műtrágyák leesésének megteremtésére, a Humic Acid kálium-műtrágyákra, a tavaszi trágyázásra koncentrálnak a nitrogéntartalmú műtrágyákra, a csírázásra és a foszfát-műtrágya és a kálium-műtrágya koncentrációjának a gyümölcs tágulási időszakra való összpontosítására kell összpontosítani a nitrogén-műtrágya, a kálium-műtrágya, a kalcium-műtrágya és a mikro-műtrágya. Ezen kívül, de a preferenciák a növények megtermékenyítés. Például a gyümölcsfák, a padlizsán zöldség, a dohány, a cukornád stb. A káliumnövények, a kálium humátos műtrágya legjobb alkalmazása.

Végül a humuszos műtrágyákat a terméskategória és a költség alapján választjuk ki. Humuszsav Humuszsav műtrágya a táptalaj típusának és mennyiségének megfelelően humusz savas műtrágya, huminsav (vegyes) műtrágya, huminsav szerves műtrágya, huminsav szerves - szervetlen műtrágya, huminsavas nyomelemek műtrágya.

A növényi és gyümölcsfák esetében a Humic Acid humuszos szerves trágyát, huminsav szerves - szervetlen vegyülettrágyát vagy huminsav nyomelemeket tartalmaz a műtrágyában, ezek a műtrágyák, huminsav felhasználása. A szerves anyagban a szerves anyag 20% 45% -ig, hatékonyan javíthatja a növény ízét és színét.