Haza > hírek > Tartalom

Huminsav direkt cselekvés

Nov 02, 2017

A huminsav a szerves makromolekulák természetes keveréke. Széles körben létezik a természetben, a talaj huminsav aránya a legnagyobb, a talaj huminsav komplex keveréke a fizikai kémiai heterogén molekulatömeg jobban diszpergálódik, a keverék természetes, nagy molekulatömegű, sárga-fekete, amorf , gél, szerves polielektrolit zsírokkal és aromásságával, nem lehet egyetlen kémiai szerkezeti képletben kifejezni.

Hol származik huminsav

1. A talaj huminsav egy különleges, nagy molekulájú szerves vegyület keverékével születik, amely a mikroorganizmusok hatására a növényekből áll.

2. A széntartalmú huminsav a mikroorganizmusok és a hosszú távú geológiai kémia bomlása és átalakítása során keletkező nagy molekuláris szerves vegyületek csoportja.

A huminsav szerkezetének funkciója és funkciója

1, szerkezet,

A huminsav egyfajta természetes szerves gyenge sav, amely három részből áll: sárga huminsav, fekete huminsav és barna huminsav.

2. Elemösszetétel

Szén huminsav és huminsav talaj szerves anyag hasonló szerkezete és tulajdonságai huminsav a fő elemek szén, hidrogén, oxigén, és kis mennyiségű nitrogén és kén, továbbá vannak különböző funkciós csoportok.

3. A huminsav szerepe

A talaj szerves anyagában a huminsav a leggyakoribb. A maró hatású huminsav a fő test és a fémionokkal kombinált só. A huminsav a szerves anyagok legaktívabb és legeredményesebb része.

(1) a huminsav közvetlen hatása

A növény növekedésének és terméshozamának elősegítése.

(2) közvetett cselekvés

Fizikai cselekvés

A. javítja a talaj szerkezetét. B. Talajtörés és erózió szabályozás. C. Növelje a talajvíz tartási képességét és javítsa a hidegellenállást. D. a talaj sötét és hasznos a napenergia felszívódásához. Kémia. A. állítsa be a talaj PH értékét. B. a tápanyagok és a víz felszívódásának javítása és optimalizálása. C. Növelje a talaj pufferkapacitását. D. Lúgos körülmények között természetes kelátképző anyag (fémion kelációval, a promóciós periódus a növények felszívódása). E. gazdag szerves anyagokban és ásványi anyagokban, amelyek a növény növekedéséhez szükségesek. F. javítja a szerves trágyák oldhatóságát és csökkenti a műtrágya elvesztését. G. A tápelemeket olyan állapotba alakítsa át, amelyet a növények könnyen elnyelnek. H. erősítheti a növényeket a nitrogén felszívódására, csökkenti a foszfor rögzítését, az NPK-elemekbe helyezhető, mint pl. A talajvédelem a talajban, és felgyorsíthatja a tápelemek folyamatát az üzemben, javíthatja az alkalmazás hatását mondjuk, a huminsav növényi táplálkozási elemek és fiziológiai hatóanyagok "tartalék".

bioaction

A. serkenti a kedvező mikroorganizmusok növekedését és reprodukcióját a talajban. B. javítja a növények természetes betegségének rezisztenciáját és rovarrezisztenciáját.

A huminsav típusai és tulajdonságai általában használatosak

Jelenleg a műtrágyában alkalmazott huminsav rágcsálós huminsavra, időjárási szénsavsavra és tőzegre (huminsavra) oszlik.

1, a lignit huminsav a második szakasz a szén (kőzet) a termék, a bitumenes színpad nem tartalmaz huminsavat, lignit huminsav tartalom 1-85% általában, a megjelenése barnaszén barna, néhány fekete, a mélységgel lehet osztani

(1) talajszerű lignit: a széndioxid szintje viszonylag sekély, a széntartalom alacsony, a huminsav tartalma nagyobb, általában több mint 40%.

(2) fényes lignit: a szén szintje mélyebb, a széntartalom magasabb, a huminsavtartalom alacsonyabb, általában 1-10%.

(3) sűrű lignit: az (1) és (2) között az átlagos huminsavtartalom elérheti a 30% -ot.

2. A szén-huminsav időjárása szénként ismert. Általános megközelítés vagy a lignit, bitumenes szén, antracit felülete, a levegő, a napsütés, az eső és a hó, a szél, a homok, a fagyasztás és más időjárási beszivárgás, valamint a képződött termékek felületére való expozíció. Az ebből a folyamatból származó huminsav az időjárásnak kitett szén huminsavja, amelyet természetes regeneráló huminsavnak is neveznek. Az időjárásnak kitett szénben a huminsav mennyisége sokat változik, és 5-80% között mozog.

3. Tőzeg (tőzeg, gyep, stb.) Huminsav

A tőzeg a szén kezdeti szakasza, amelyet tőzegnek is neveznek, és a humusz savtartalom a kínai tőzegben 20-40%. A tőzegben található szerves anyag összetett növényi hulladékból és huminsavból áll. A humusz sav tartalma a kínai tőzegben 20-40%.