Haza > hírek > Tartalom

Humic Acid Chemical

Aug 10, 2017

A huminsav az állatok és növények maradványai, a Humic Acid főként a növények maradványai, a mikroorganizmusok bomlása és átalakulása, a Humic Acid, valamint a Föld kémiai reakcióinak komplex folyamatai és a szerves anyagok egy osztályának felhalmozódása . Az aromás csoportból és sok szerves savak funkcionális csoportjából áll, jó fiziológiai aktivitással és abszorpcióval, komplexképzéssel, Humic Acid Exchange-szel és más funkcióval. A huminsav fő elemei szénből, hidrogénből, oxigénből, nitrogénből és kénből állnak, ami egyfajta polivalens fenolos aromás vegyület és nitrogénvegyület.

Széles körben elterjedt az alacsony szén-dioxid-kibocsátású szén, a talaj, a vizes üledékek, a humic savas állati trágya, a szerves trágya, a növényi és az állati maradványok stb. A gyakran megfigyelt talaj megfeketedett, ez a legmagasabb huminsavtartalom (30-80% alacsony szén-dioxid-kibocsátású szénben (időjárásálló szén, lignit, tőzeg), majd szerves komposztot (kb. 5-20%), mert huminsavat tartalmaz (a kevésbé huminsavas sárga). A huminsav regenerálása mesterséges oxidációval (pl. Levegővel, ózonnal vagy salétromsavval) keletkezhet.

Az oldószerekben való oldhatóság és szín szerinti besorolás szerint a Humic Acid három komponensre osztható: acetonnal vagy etanollal ① oldható barna huminsav; ② acetonban nem oldódik fekete huminsav; a vízben vagy híg savban oldódó ③ része a mezőgazdaságban használt fulvosav, mint tápanyag-adalékanyag, gyökeresedés és erős gyökértrágyaadalék, talajjavító szer, Humic Acid növénynövekedésszabályozó, lombtrágyázószer, hidegálló anyag, aszály ellenálló anyag, összetett műtrágya szinergista stb. nitrogén, foszfor, kálium és egyéb humuszsav műtrágya, Humic Acid műtrágya hatékonysággal, jobb talaj, A növények növekedésének ösztönzése, a mezőgazdasági termékek minőségének javítása és egyéb funkciók . A huminsav-magnézium, Humic Acid huminsav cink, a huminsav-karbamid víznek jó hatással van a talaj magnézium hiányára, a kukorica cink hiányára és a gyümölcsfa vas hiányára, ami javíthatja a hatékonyságot és gátolja a maradékokat, valamint a huminsavat a nátrium hatásos az almafa rothadás betegségének kezelésében.

A széles spektrumú növénynövekedés-szabályozók, amelyek különösen elősegítik a növények fejlődését, megfelelően szabályozhatják a Leaf stomata megnyitását, csökkenthetik a lélegeztetést és fontos szerepet játszhatnak az aszály rezisztenciájában, javíthatják a rugalmasságot, növelhetik termelésüket és javíthatják a minőséget. a búza, a humuszos kukorica, az édesburgonya, a köles, a rizs, a gyapot, a földimogyoró, a repce, a dohány, az eperfa, a gyümölcsök, a zöldségek stb. fő alkalmazási területei, valamint a nem lúgos növényvédő szerek kevert és gyakran szinergikus szinergiája.

Alacsony klór ionok a kén alapú műtrágyában, a Humic Acid a nemzeti szabvány kevesebb, mint 3%, és számos ként tartalmaz elemeket, hatékonyan javíthatja a talaj kénhiányos tüneteit; A klór alapú összetett műtrágya számos klór elemet tartalmaz, ami káros hatással van egyes növényekre. Karbamid (n-amid nitrogén) karbamid a talajban az ureáz hatás talaj mikrobiális szekrécióján keresztül, ammónium-karbonát vagy ammónium-bikarbonát hidrolízise a megfelelő víz esetén, minél magasabb a hőmérséklet, annál gyorsabban hidrolizálódik ammónium-karbonát, a műtrágya hatékonysága, annál gyorsabb, a humán savas ammónium-karbonát nagyon instabil, ezért a műtrágya alkalmazása során a talajt le kell fedni a nitrogén elvesztésének megakadályozása érdekében.

A kéntartalmú összetett műtrágya kloridion-tartalma nagyon alacsony, a klórionok eltávolítása a gyártási folyamat során, és a klórionok nem kerülnek eltávolításra a termelési folyamat során, a Humic Acid, amely káros hatással van a klórtartalmú növényekre. Ezért a termék számos klór elemet tartalmaz; a gyártási folyamat során a karbamidkészítésű olvadt vizelet vagy a szilárd karbamid-fúvás olvadt vizeletét kálium-kloriddal vagy kálium-szulfáttal hígítjuk.