Haza > hírek > Tartalom

Hogyan segít a fulvosav növények

Oct 26, 2018


Fulvosavvízben oldódó film anyag por egyfajta. Ez egy növényi növekedésszabályozó, tartalmazó növényeket és gazdag szerves anyag, ami közvetlenül növeli a talaj szervesanyag szükséges tápanyagokat. A fő alkalmazás-objektumok a búza, kukorica, édes burgonya, köles, rizs, gyapot, földimogyoró, nemi erőszak, dohány, selyemhernyó, dinnye és gyümölcs, zöldség, stb.

 

Fulvosav hatása a paradicsom növekedés, a hozam és a fotoszintetikus tulajdonságok a tanulmány azt mutatja, hogy a palánta szakaszban, a spray a palánta szakaszban fulvosav nagyban növeli a friss és száraz tömegének a csemete, növeli a szárazanyag tartalma és a a gyökér-korona, és a gyökér hossza és paradicsom palántákat magassága növekszik. A víz hatékonyság egy levél paradicsom volt jobb. Ezért a folyadék fulvosav, a lombozat permetező, csökkentheti a levél stomatal nyitás mértéke cselekedni, mint szárazsággal szembeni ellenállóság. Ez is klorofill tartalmának javítása, és a gyökér rendszer jó hatással van. Fontos, hogy ösztönzi és szabályozza a növények növekedését, és fokozza a növények képesek ellenállni a hideg, a betegségek és a környezet. Hosszú távú öntözés megszünteti a talaj tömörségének műtrágyázás okozta. A csírázás mértéke a vetőmag áztatás javítható, és a gyökér és a szalag elősegíti a gyökérzet fejlődését.


FulPlus (fulvosav por)

Spec:

    image


Fulvosav folyadék

Spec:

image


                image


Ez, hogy kialakulása a szerves termékenyít fulvosav, amely meghatározza az erényes kör az iparban és a mezőgazdaságban, észre, a mező a szalma bírság megtermékenyítő, kerüli a hátrányait a sorsot, hogy közvetlenül vagy több mint a mező, a betegség és a rovar kártevők, az üvegházhatást okozó gáz kibocsátás, stb, és biztosítja a megoldás az ipari lánc megoldás terméshozam, műtrágya növelése, kémiai csökkentjük, talajjavítás és más ökológiai mezőgazdasági forgalomba biztonsági.www.agronaturetech.com

e-mail: info@agronaturetech.com