Haza > hírek > Tartalom

Mély megértése, a szerves trágya

Sep 19, 2018

A szén-dioxid, a növények szükséges, hogy elnyelik a szén-dioxidot a légkörből, hogy a fotoszintézis, tápanyag és a fő kémiai összetevők a test (lignin, szénhidrátok, fehérjék, stb.), ahelyett hogy szenet mesterséges műtrágyák. Ezért a szén-dioxid-elem bármely szerves anyag nem tud helyettesít vagy kiegészítik a szén-dioxid, a légköri szén-dioxid-(C). Így huminsav tartalmaz szén-dioxid-, de nem a "szén-dioxid-műtrágya."


Szerint Kína műtrágya regisztrációs ügyintézés huminsav az egyik a technikai mutatók műtrágya regisztráció, míg a "szén" nem szerepel a technikai mutatók, műtrágya. Megértése, huminsav talajból jön, huminsav a "core" anyag a talaj termékenységét. A szigorú értelemben, huminsav azonban nem a tápanyag, de a funkcionális anyag, amely egyesíti a tápanyagok, növeli a hatékonyságot, stabilizálja a tápanyagok, hatékonyan konstrukciók "talaj műtrágya harmónia", és átfogóan koordinálja a növények élettani tevékenységek.


Tudomány tehát, be kell tartani. A szén (C) szükséges a normális növekedését és fejlődését a növények szén-dioxid a légkörben származik, és egy kis mennyiségű szén-dioxid-jön a vízben oldódó szerves szén (beleértve a huminsav savas szén) által a talaj.