Haza > hírek > Tartalom

A 7 nagyszerű hozzájárulás, amelyet a szerves trágya mezőgazdaságra tesz

Jan 16, 2019


1. A talaj termékenységének javítása

A talaj nyomelem 95% -a oldhatatlan állapotban van, a növények nem képesek elnyelni, nagy mennyiségű szerves savat és mikroorganizmus metabolit anyagokat tartalmaznak, ezek az anyagok, mint például a forró víz hozzáadása a jégben, gyorsan nyomon követhetik az elemeket, például kalcium, magnézium, kén, réz, cink, vas, bór, molibdén és más növényi esszenciális ásványi elemek feloldódnak, tápanyaggá válhatnak a növény közvetlenül felhasználva, jelentősen megnövelte a talaj képességét.


A szerves műtrágyák szerves anyagai növelik a talaj szervesanyag-tartalmát, ami csökkenti a talaj tapadásának mértékét, és így játszhat a jó termékenységi koordinációhoz és a kínálat képességéhez.


2. A talajminőség javítása és a talaj mikrobiális szaporodásának elősegítése

A szerves műtrágyák a talajban lévő mikroorganizmusokat nagy mennyiségben szaporíthatják. Ezek a jótékony mikroorganizmusok a talaj szerves anyagát bonthatják, növelhetik a talaj összesített szerkezetét, és javíthatják a talaj összetételét.


A szerves trágyák hasznos mikroorganizmusai gátolhatják a káros baktériumok szaporodását, így kevesebb peszticid alkalmazható. Ha sok éven át folyamatosan alkalmazzák, hatékonyan gátolhatják a talaj kártevőit.


image


Eközben különböző aktív enzimek válnak szét az állati emésztőrendszer és a szerves trágyákban a mikroorganizmusok által előállított enzimek által. Amikor ezeket az anyagokat a talajra felvitték, a talaj enzimaktivitása nagymértékben megnövekedett. A szerves trágya hosszú távú használata javíthatja a talaj minőségét. Ha alapvetően javítjuk a talaj minőségét, nem fogunk félni, hogy nem hozunk jó gyümölcsöt.


3. Átfogó táplálkozás biztosítása a növények számára és a növényi gyökerek védelme

A szerves trágyák nagy mennyiségben tartalmaznak tápanyagokat, mikrotápanyagokat, cukrokat és zsírokat, amelyekre szükség van. A szerves műtrágya bomlásával felszabaduló CO2 felhasználható a fotoszintézis anyagaként.


Szerves trágya tartalmaz nitrogént, foszfort, káliumot, 5% -os három elemet, a szerves anyag 45% -át, amely átfogó táplálékot biztosít a növények számára.


Ugyanakkor a szerves műtrágya talajban történő bomlása egyfajta huminsavat képezhet egyfajta polimer anyagnak, nagyon jó komplexképző adszorpciós teljesítményt mutat, és jó a nehézfémion komplexképző adszorpcióra, hatékonyan csökkentheti a nehézfém-ionok mérgeznek a növényekből, és megakadályozzák a növénybe, és megvédik a flocked huminsav anyagok gyökereit.


4. Növelje a növényeknek a betegségekkel szembeni ellenállóképességét, az aszályt és a vizet

A szerves műtrágyák vitaminokat, antibiotikumokat stb. Tartalmaznak, növelhetik a növényi ellenállást, csökkenthetik vagy megelőzhetik a betegségeket. A szerves műtrágya talajba történő alkalmazása növelheti a talaj víz tárolási kapacitását és a növények szárazságállóságát.


Ugyanakkor, a szerves műtrágya is lehet, hogy a talaj laza, javítja az ökológiai környezetet a növény gyökérrendszer, elősegíti a növekedést a gyökérzet, fokozza a gyökér vitalitását, javítja a termés víztelenítés ellenállás képességét, csökkenti a növények halálozási arányát, és javítsa a mezőgazdasági termékek túlélési arányát.


5. Az élelmiszer biztonságának és zöld jellegének javítása

Az állam már világossá tette, hogy a szervetlen műtrágyák túlzott használatát korlátozni kell a mezőgazdasági termelési folyamatban, és a szerves trágyák a bioélelmiszerek fő forrása.


Mivel a szerves műtrágyákban mindenféle tápanyagelem viszonylag teljes, és ezek az anyagok teljesen nem mérgezőek, ártalmatlanok és szennyeződésmentes természetes anyagok, szükséges feltételeket biztosítanak a magas hozamú, kiváló minőségű és szennyeződésmentes zöld élelmiszerek előállításához. A fent említett huminsav anyag csökkentheti a nehézfém-ionok károsodását a növényekre, ami egyenértékű a nehézfémek emberi szervezetre gyakorolt károsodásának csökkentésével.


6. Növelje a terméshozamot

A szerves trágya hasznos mikroorganizmusai a talajban lévő szerves anyagot másodlagos metabolitok előállítására használják, amelyek nagyszámú növekedést elősegítő anyagot tartalmaznak.


Ha növekszik az elem, elősegítheti a növények növekedését, az abszcinsav elősegítheti a gyümölcs érettségét, a gibberellin elősegítheti a virágot, hogy gyümölcsöt állítson fel, növelje a virágszámot, a gyümölcsöt, hogy megtartsa az arányt, növelje a hozamot, tegye a gyümölcsöket teljes mértékben, a színt és a csillogást frissen és fényessé tegye , még mindig előre tud menni a piacra, növelni a termelést a nyereség növelése érdekében.


7. Csökkentse a tápanyagveszteséget és javítsa a műtrágya hasznosítását

A műtrágya tényleges felhasználási aránya csak 30% ~ 45%. Az elveszett műtrágyák némelyike a légkörbe kerül, némelyik elvesztette a talajeróziót, néhány pedig a talajba csapódott, és a növények nem használhatják őket.


A szerves trágya alkalmazásakor a hasznos biológiai tevékenységek javítják a talaj szerkezetét, növelik a talajvíz és a műtrágya visszatartási kapacitását, és ezáltal csökkentik a tápanyagveszteséget. A foszforhoz és káliumhoz hasznos mikroorganizmusok hozzáadásával a műtrágya tényleges hasznosítási aránya több mint 50% -ra növelhető.


Összefoglalva, az emberek élelmiszer-biztonságának és életminőségének javításával a zöld mezőgazdaság fejlesztése felgyorsítja a szerves trágyák alkalmazását a jövőben, ugyanakkor valóban megfelel a modern mezőgazdaság fenntartható fejlődésének követelményeinek.www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com

info ['ɪnfəʊ] 详细 X
基本翻译
n. 信息; 情报
网络释义
Info:信息
TERMÉK INFO:产品 信息
info port:信息港