Haza > hírek > Tartalom

Előnyben, hogy a szerves trágya műtrágya, és kiegészítő

Oct 10, 2018

"ad elsőbbséget a szerves trágya, műtrágya a kiegészítő" műtrágya elvileg csak lenni a jelen legésszerűbb műtrágya módon!


Az Egyesült Királyság, Franciaország, Japán és más országok ők volna csökkenteni használatát műtrágyák, elsősorban a szerves trágyák. Bár a használatát műtrágyák és növényvédő szerek jelentősen csökkent, a hozam, a szemek nőtt, és a minősége sokkal jobb, mint azelőtt.


image.png


Szerves trágyaa műtrágya 5 nagy előnye van!


1. előny: műtrágya tápanyag tartalma magas, műtrágya hatás, gyors, de rövid ideig tartó, tápanyag onefold, szerves trágya a szemben, a szerves trágya és vegyes műtrágya használat kihasználhatják alkotó rövid, megfelel minden növénytermesztés időszak szükséges tápanyag.


2. előnye: műtrágya a talaj alkalmazásakor bizonyos tápanyagok felszívódik vagy határozza meg a talaj, amely csökkenti a hatékonyságát, a tápanyagok. Kombinálva a műtrágya a mezőgazdasági termelők és a mezőgazdasági termelők, ez csökkenti az érintkező felület között a trágya és a talaj, csökkenti annak valószínűségét, hogy a műtrágya a talaj által kijavított, és javítása a rendelkezésre álló tápanyagokat.


Ellátás 3: általánosOldhatóság műtrágyanagy, amely okoz nagyobb ozmotikus nyomás a talaj után alkalmazás, amely befolyásolja a tápanyagok felszívódását és a víz a növények, és növeli a tápanyag veszteség lehetőséget. Szerves trágyák együtt alkalmazva ez leküzdeni ezt a hátrányt, és elősegítik a felszívódás a tápanyagok és a víz a növények.


4. előnye: Ha lúgos talaj, alkalmazott kizárólag savas műtrágya ammónium elnyelődik a növények, a maradék sav gyökerek hidrogén ionok talaj formában savak, amelyek vezet megnövekedett savassága és talaj edzés kötődik. Ha keverjük össze szerves trágya helymegosztás, lehet emelni a puffer kapacitás, a talaj, állítsuk be a pH-érték hatékonyan, hogy nem növeli a talaj savasságát.


: 5 mert az energia a mikrobiális élet szerves trágya, műtrágya előnye a szervetlen táplálkozás, amely szolgáltatja a mikrobiális növekedés és fejlődés. A kettő kombinációja elősegíti a vitalitás, a mikroorganizmusok, és előmozdítani a bomlási szerves trágya. Talaj mikroorganizmus tevékenységének is termel vitamin, biotin, nikotinsav és így tovább, növeli a talaj tápanyag, javítja a talaj vitalitás, és a növények növekedésének elősegítése.


Ezért azt javasoljuk, hogy cserélje ki egyes műtrágyák a szerves trágyák, csökkenthetjük a műtrágyák és megnöveli a szerves trágyák. Szerves és szervetlen műtrágyák kombinációja, a tudományos stratégia mezőgazdasági megtermékenyítés jelen, és az irányt és a trend, a jelenlegi és jövőbeli trágyázás.www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com