Haza > hírek > Tartalom

A műtrágya hatékonyabb, mint a peszticid

Apr 28, 2019

image


Kína a károsító szervezetek ellenállásának gyors növekedésével szembesül, és a szakértők a „nem elérhető gyógyszerek” következményeit követelik meg, ha a helyzet folytatódik. Ezért csökkentenünk kell a növényvédő szerektől való függést a napi termelésben. A vegyi anyagok biológiai peszticidekkel való helyettesítése mellett létezik egy másik biztonságos és hatékony módszer is.


Termékenyít!


A kálium-műtrágya - kálium-humát műtrágya fokozhatja a növények stresszállóságát, és gátolhatja a különböző növénybetegségek és rovar kártevők előfordulását. A növényi hamu a leggyakrabban használt növényi kártevők elleni kukorica műtrágya. Ha a növényi hamu 10 kilogramm vizet 50 kg-ot használ, a 24 órás merítés után a szűrő szűrőpermetet vesz, hatékonyan megöli a levéltetveket. Gyökérrothadással gyümölcstermő fák esetében először ásni kell a gyökérzetet, levágjuk a gyökér kéregét, majd enyhén levegőt, majd minden növényt 2,5–5 kg-os növényi hamu eltemetnek 1-2 hónap elteltével, a beteg fa küldhető ki új gyökerek.


Szerves műtrágya - a szerves műtrágya kiegészítheti a talaj szerves anyagát, javíthatja a hasznos mikroorganizmusok szaporodását, gátolhatja a talajban lévő patogén baktériumokat, javíthatja a talajt, beállíthatja a sav-bázis egyensúlyt, a talaj környezetét alkalmasabbá teszi a növényi növekedésre betegségek és rovar kártevők előfordulása.


Bioorganikus műtrágya - az új bioorganikus műtrágya a piacon jelenleg az "orvosi és műtrágya integrálása" funkciója, és a kártevők elleni védekezéshez hozzáadta a mikroorganizmus baktériumokat, például a biológiai műtrágya lila és lila spóra hozzáadásával. a gyökércsomó nematódája és a biológiai műtrágya zöld metarizium-metarizium hozzáadásával a grubok szabályozásához.


A szerves trágyák és a bio-szerves műtrágyák racionális használata nemcsak gazdaságos, biztonságos és hatékony a növénybetegségek és a rovar kártevők megelőzésében és ellenőrzésében, hanem a műtrágyázási funkció jellemzőivel, nem károsítja a természetes ellenségeket, és nem szennyezi a környezetet.E-mail: info@agronaturetech.com