Haza > hírek > Tartalom

Főoldal Virágok Általánosan használt szerves trágya

Aug 08, 2018


A szerves trágya nagyon jó a virágok és a fák növekedéséhez és fejlődéséhez. Amellett, hogy a mikroorganizmusok lebontják és a tápanyagok által felszabadított gyökerek felszabadítják, javíthatja a talaj szerkezetét, növeli a talaj vízkezelését és műtrágyázását, valamint a talaj permeabilitását. Számos szerves trágya létezik, amely állati szerves trágyákra és növényi szerves trágyákra osztható.

image.png

A legfontosabb szerves trágyákat a következőképpen vezetik be:

Először is, trágya: a háziállatok ürüléke, összekeveredve a maradék takarmánnyal vagy takarmánnyal. Sok nitrogén van, de van néhány foszfor és kálium is.

Másodszor, a csirke és a kacsa ürülék: a csirke és más baromfiszkó a foszfát műtrágya fő forrása, amely mindenféle virágnak alkalmas, különösen a gyümölcs-figyelő virágok számára.

A harmadik, növényi hamu: szárított gyomnövényeket, például káliumot tartalmazó égetett hamut, a kálium fő forrása. Ez egy lúgos műtrágya.

Negyedszer, földimogyoró korpa vagy földimogyoró torta: több nitrogén, hanem tartalmaz foszfort és káliumot is. Tiszta és egészségügyi, mint az állati széklet.


A csontliszt a foszfát műtrágya egyik fő forrása.

A családi kertészkedés, különösen a városokban, gyakran arra készteti a kertészeket, hogy képtelenek szerves trágyát szerezni. Tény, hogy mindaddig, amíg a figyelem gyakran időszerű gyűjtemény, lehet előállítani szerves trágyát. Ha növényi levél, babhéj, dinnyehéj felhelyezhető a jar oltárra, fedőfedéllel adjuk hozzá, 2 - 3 hónapos erjedés után bomlik, nagyon jó műtrágya. A romlott szójabab, földimogyoró és más főzött, valamint a halak belsejében, halcsontokban stb. A tartályban az erjedés és a bomlás után hozzáadott víz szintén hatékony, nem alacsony nitrogén-, foszfor- és káliumminőségű szerves trágya . Ügyeljen arra, hogy csak akkor érhető el, ha érett.