Haza > hírek > Tartalom

Gyümölcsös talaj szervesanyag tartozék út

Jul 18, 2018


A talaj szervesanyag utal, hogy mindenféle szerves vegyületek szén a talajban, különböző formákban. Ez magában foglalja a különböző termékek, az állati, növényi és mikrobiális maradékanyagok lebomlása és szintézis fázisai a talajban. A talaj szervesanyag tartalmaz minden a tápanyagok szükséges a növényi növekedés, az ásványianyag-szerves anyag, folyamatosan megjelent az azonos idő kiadás mikrobiális élet tevékenység szükséges energia, növények és a mikrobák használatra, és tökéletesít a stabilitás a talaj részecskék, keresztül a talaj, a termikus tulajdonságainak módosítása befolyásolja a talaj kation csere-kapacitás, és egyéb funkciók, és végső soron hatással a talaj fizikai és kémiai. A talaj szervesanyag egy fontos index a talaj termékenységét, gyümölcsös. A talaj szervesanyag lehet közvetlenül fruit fa növekedési nyújt jelentős mennyiségű tápanyag-elemek és élettani hatóanyagok, szorosan kapcsolódik a gyümölcstermése, gyümölcs minőségét, a magas hozam és stabil minőségű és az ültetvény a basic gyümölcs termelés feltételeit. Ezért fontos, hogy javítsa a talaj termékenysége, a talaj szervesanyag-tartalmának növelésére gyümölcsöskert.


image.png


Hogyan lehet javítani a talaj szervesanyag-tartalmát:

Tudományos szerves trágya, gyümölcsös egymásra, gyümölcsös-ültetés, gyümölcsös-ültetés és természetes fű hatékony intézkedéseket, hogy javítsa a talaj szervesanyag-tartalmát.

1) alkalmazni a szerves trágya

Növelésével, szerves trágya, a gyümölcsösökben is fontos intézkedés javítja a talaj szervesanyag-tartalmát, a megtermékenyítő a talaj és a gyümölcsösök talaj minőségének javítása. Szerves trágya alkalmazása jelentősen növeli a talaj szerves anyag tartalmának, és a növekedésszervesanyagközvetlenül kapcsolódik az alkalmazás összeg. Vannak sok fajta-ból szerves trágya forrásból, köztük elsősorban az emberi és az állati trágya, növényi maradékanyagok, különféle torta műtrágya, komposzt, komposztálás, szerves trágya, trágya, marsh trágya, zöldtrágya, más mezőgazdasági műtrágyák és áru szerves trágyák. A megnövekedett műtrágya év, szerves talaj szervesanyag-tartalmát, az összes nitrogén összes foszfor és foszfortartalom és elérhető káliumtartalom nőttek, lúgos oldat nitrogén a talajban már viszonylag stabil állapotban, és a műtrágya a talaj alkalikus hidrolízis n trend évről-évre csökken.

2) gyümölcs fa hulladék

-A ' is fontos intézkedés javítja a talaj szervesanyag, bizonyos kezelés után vissza gyümölcs ültetvény. Ha a gyümölcs fa hulladék lefedettség közvetlenül egy fa alatt, amelyek a betegségek és kártevők forrás károsíthatja a Orchard, hulladék komposztáló, magas hőmérsékletű halomsérülés, majd alkalmazza a gyümölcsös sterilizálás után is kell gyűjteni.

3) gyümölcsös lefedettség

Orchard egymásra a használata a termény, szalma, gyümölcsös gyomok, elhalt ágak és levelek a gyümölcsfák, burkolóanyagok. Leveles gyomok és száraz gyökér, mint a fű kaszálás után a településen főleg elosztott 0 ~ 20 cm-es talajréteg, a talajromlás, átalakítás, humusz, kialakulása, hogy a talaj szervesanyag-tartalma növekedett.

4) gyümölcsös fű

Gyümölcsös fű ültetés a gazdasági és a hatékony módja annak, hogy javítani az orchard talaj szervesanyag-tartalmát, az alulról született, és hagy maradékot sokat be a kertbe, és a talajromlás, átalakítás, a talaj szervesanyag nőtt. Mesterséges és a természetes füvek 2,4 %-kal növeli a talaj szervesanyag-tartalmának ~ 57,5 %-át. A tanulmány eredményei széles körben elismertek a gyümölcsösök, különösen a hüvelyes takarmánynövények, takarmány, hogy egy hatékony módja annak, hogy megtermékenyítő a talaj. Hüvelyes zöld műtrágya tulajdonságokkal rendelkezik, a gyors növekedés, magas hozamú, átfogó tápanyag, alacsony nyers rost tartalom, magas hasznosítási értékkel, könnyű, a rothadás, időben műtrágya ellátást.

5) létrehozni ökológiai ültetvényekben

-A ' is egy hatékony módja, hogy javítsa a talaj szervesanyag ökológiai ültetvényekben létesít a fű nő a gyümölcsösök és a megfelelő baromfi.


image.png


A orchard a talaj szervesanyag-tartalmának megtekintése alacsony Kínában, szerves trágya szántás elegendő, szerves trágya forrás, a munkaerő-hiányok és a tudományos menedzsment tudat hiánya, erősíti a gyümölcs termesztők beruházások növelése szerves gyümölcsöst, beállítása zöld műtrágya forrás, akár észre az orchard fű ültetés, nagy jelentőséget tulajdonít a gyümölcsös fű fajok alkalmazásával, megerősítése a kutatás, összetett rendszer, gyümölcs fű az, hogy javítsa a status quo a termékenység romlása orchard, javítása gyümölcs minőségi, hatékony módja annak, hogy a gyümölcsös egészségügyi fenntartható használatának elősegítése.