Haza > hírek > Tartalom

Három probléma kell fizetni figyelmet, amikor alkalmazása szerves trágya a görögdinnye.

May 16, 2018

Mivel a mezőgazdaság modernizálása magasabb és magasabb, az ökológiai termékek egyre népszerűbbek. A kormány támogatása és a fogyasztók jelentősége a mezőgazdasági szerves műtrágya gyors fejlődését és a mezőgazdasági termelés fontos szerepét tükrözi. A szerves trágya a termesztés vagy a vadon élő zöld műtrágya termesztésének eredménye, a talaj mikroorganizmusainak szerepe révén, megfelelő körülmények között az elemek mineralizáción keresztül, majd a növények által felszívódott talajba visszajutnak.

A mezőgazdasági termelők számára a megfelelő műtrágyát gondosan kell kiválasztani számos mezőgazdasági műtrágyában a mezőgazdasági termények felemelése érdekében. A termékek tartalmát és minőségét jobban mérni kell. Ezért ajánlatos a növényi szerves trágyát jó, könnyen felszívni a növények, és elősegíti a fotoszintézis a zöld növények.

A szerves trágya kiválasztása a legfontosabb. A dombvidéken sok görögdinnyét termesztenek. A talaj gyenge és gyenge, és a talajréteg nem elég mély. Szerves műtrágya bár számos előnnyel jár, de nem elegendő az ökológiai, még mindig létre kell hoznia a szervetlen összetett műtrágya, a kálium-szulfát összetett műtrágya, különösen a szerves és szervetlen műtrágya, a késleltetett kombinált szerves trágya , hatékonyan elősegíti a felemelkedés a görögdinnye cukor, teljes mértékben játszanak a teljes hatását a különböző műtrágya.

image.png

Alkalmazza a technikákat. Először is, a szerves trágyát 15-20 nappal a görögdinnye palántája előtt kell felhasználni, a korai alkalmazás a korai hatásokat korán észleli, a hatás gyenge lesz; A második a 20 cm alatti talajrétegre vonatkozik, hogy a gyökérrendszer megkötődjön, a sekély, könnyen elveszítve; Harmadszor, a szerves trágya alkalmazása után a talaj jó nedvességtartalommal rendelkezik, és annál jobb a talajnedvesség, annál gyorsabb a műtrágya felszabadulása. A negyedik az, hogy elkerüljék a klór tartalmú kémiai műtrágyák használatát, hogy ne csökkentse a cukortartalmat, ami befolyásolja a minőséget.