Haza > hírek > Tartalom

Problémák, amelyeket figyelni kell a szőlő éréskor

Jun 13, 2018

Ez a legfontosabb idő, hogy a szőlő egyre nagyobb legyen, és színesebbé és édesebbé váljon. Ez egy másik alkalom, amikor az emberek kövéreket használnak. A műtrágya helytelen használatából eredő felesleges veszteségek csökkentése érdekében több műtrágyázási hibát kell észlelni.

image.png

1. A kritikus időszak alatt nitrogén és foszfor kálium

A nitrogén az "életelem" a szőlőtermesztés folyamatában, sokan azt gondolják, hogy a bogyósgyümölcsű növények több nitrogénje kibontakozik az érett szakaszban, a "fill" gyümölcs kiterjeszti a szükséges tápanyagokat, de túl sok nitrogént az ömlesztett növényekben a gyümölcsökkel a tápanyagokhoz, és késlelteti a piacra kerülési időt.

Foszfor a szőlőben növekszik a szervek a funkciója a gyökér, az érett időszakban úgy gondoltam, szőlő gyökere nagyon lassú, és nem kell biztosítania p, akkor már nem figyelni a kiegészítő foszfor, de figyelmen kívül hagyta a szőlő az érett időszakban többet kell a szintézis fotoszintetikus terméke és a cukor transzport átalakítása, mindezeknek elegendő mennyiségű foszforra van szüksége ahhoz, hogy energiát biztosítsanak, ha nincs elegendő foszforellátásuk hatással lesz a gyümölcs kiterjedésére és színének megváltoztatására.

A kálium előmozdítja a cukor átalakítását és szállítását, széles körben úgy definiálták, mint "cukor hozzáadása színű" elemeket, ez igaz, de különböző okok miatt az emberek kialakultak az elme készlet kálium magasabb, annál jobb, de nem is tudom nagymértékben csökkenti a magnézium felvételét, a kálium pedig viszont egy fotoszintézis termék kialakulásához vezet, ez befolyásolja az érett szőlőminőséget.

2. A gyümölcs-indexek hatásai

Színezés: az antocianin a gyümölcsfestékek fő tényezője. A foszfor hiánya a szállításhoz szükséges elégtelen energiához vezet, és a fotoszintetikus termékek által képzett cukor nagyszámú levélben fog felhalmozódni, és nem szállítható gyümölcsökre az antociánok képződésének elősegítésére, ami befolyásolja a gyümölcsfestést.

Íz: a gyümölcs savanyú, majd cukor, majd szín, végül pedig íz. Ez a fázis szigorúan megtilt minden olyan okot, amely a lövéscsúcs levél virágzik a műtrágya szokásaitól, különben a tápanyagok elpazarlását okozza, nehéz a fajta eredeti ízét képezni.

Átfogó fenti, ajánlott, hogy válasszon a szőlőcukor növekvő színeződési időszakban magas alacsony nitrogén foszfor kálium típusú vízben oldódó műtrágya csepegtető öntözés vagy tompa, együttműködnek a levélzet permetezés kalcium, magnézium és bór elem, a szög a műtrágya kezelése can biztosítja a szőlőcukor színezését.

Érdemes megemlíteni, hogy a szén fontos eleme a fotoszintetikus termékek kialakulásának, és a szőlőszínnel történő felhasználása elősegíti a szőlőtermék javulását. Ez az egyik oka annak, hogy a humuszos műtrágyákat széles körben használják a szőlőben az elmúlt két évben.