Haza > hírek > Tartalom

Tengeri extrakciós történet

Jun 27, 2018

A tengeri moszat kivonata nitrogén, foszfor és kálium, szerves anyag, hínár kivonat, finomított huminsav, aminosavak , fehérjék, hasznos aktív baktériumok és más nyersanyagok. Különösen hozzáadódik gyökeresedő szerekhez, nyomelemekhez stb., És tudományos formulával finomítva. A tengeri moszat fejlődése három szakaszon megy keresztül: a tengerfenék bomlása → tengeri moszat (por) → tengeri alga kivonat. Ezért a természetes tengeri moszat műtrágyák a leginkább szükséges műtrágyák az ökológiai mezőgazdaság fejlődéséhez.


A tengeri alga kivonat képes együttműködni a növény-talaj ökoszisztémával. Természetes vegyületeket tartalmaz. Például a nátrium-alginát természetes talajjavító, amely elősegíti a talajösszetételt, javítja a talajban lévő pórusokat, és koordinálja a szilárd anyagokat a talajban.

A folyadék és a gáz aránya visszaállítja a túlterhelt talaj és vegyi szennyezés miatt elveszett természetes gumi egyensúlyt, növeli a talajbiológiai aktivitást, növeli a rendelkezésre álló tápanyagok felszabadulását, megkönnyíti a gyökerek növekedését és javítja a növények ellenállását.


A tengeri alga kivonat folyamatos használata javíthatja a talajt, elősegítheti a növények mély gyökeresedését, javíthatja az immunitást, káros baktériumokat, tojásokat, peszticidek mennyiségét csökkentheti, és csökkentheti a fitotoxicitás és a műtrágya káros hatásait. A hosszú távú felhasználás meglazíthatja a talajt, a növényeket a magas hőmérsékletnek, az aszályoknak, a hőmérséklet növekedésének, a fagyasztás megakadályozásának és a nehézsúlynak ellenállóképességének megteremtése érdekében a talajban a nitrogén, a foszfor és a kálium tápanyagának teljes felszívására képes, javítja a növények fotoszintézisét, javítja az anyagcserét és táplálja a tápanyagokat. A kihasználtsági ráta eléri a legmagasabb értéket, és a termelés növekedésének hatása igen jelentős.


A hagyományos vegyi műtrágyák egyetlen műtrágyázási hatással és súlyos szennyezéssel járnak, és a hosszú távú használat a talaj pusztulását eredményezi. A tengeri moszat trágya egy természetes hínár kivonat, amely ártalmatlan az emberre és az állatállományra, és nincs környezetszennyező hatása. Ez szerepel a speciális szerves trágyák szerves élelmiszerek külföldi országokban. A tengeri hús kivonatok és a sorozatgyártás nagyon alkalmas a zöld élelmiszerek és a bioélelmiszerek Kínában történő előállítására. A tengeri alga kivonatok és sorozatgyártás funkciói kihasználják a hagyományos szerves műtrágyák hiányát Kínában és lassúbb műtrágya hatékonyságot. Alkalmazása segíteni fog a kínai mezőgazdasági termékeknek a nemzetközi piacra való belépésének. A statisztikák szerint Kínában több mint 100 féle nagyméretű, gazdaságos tengeri moszat létezik, amelyek között nincs hiány a nagy hatékonyságú fajok és a bőséges források. A tengeri moszat műtrágyák kifejlesztésének és alkalmazásának perspektívái szélesek.

image.png