Haza > hírek > Tartalom

Termékenyít tudománytalan, tápanyag elem is lehet harcolni!

Oct 12, 2018

Termékenyít tudománytalan, tápanyag elem is lehet "harc"!


1. kiegyensúlyozott megtermékenyítés


Túlzott vagy túlzott alkalmazása egyszerű műtrágyák növények vezet a hulladékot a műtrágya és a növekvő termelési költségek, hanem más tápanyagok hiánya is vezet. Élelmiszer-növények, a gazdák gyakran alkalmazzák nitrogén műtrágya, ami egy virágzó növény vagy a biztosíték letétbe helyezése; Gyümölcsfák, zöldségek és más kereskedelmi növények, a túl sok műtrágya alkalmazása, ami gyakran növényi magnézium, kalcium hiány hiánya. Amikor termékeny, műtrágya szükséges a növények és a kapacitás, a talaj-műtrágya kínálat szerkezete szerint "mennyiség ki-bemenet" kell elérni, tápelemek egyensúlyának fenntartásához.


2. alkalmazni a speciális műtrágya


Amikor termékeny, speciális összetett műtrágya elsőbbséget kell élveznie, egyszerű műtrágya, mint kisegítő. Ha nem különleges növény tápoldat, gyümölcsfa és zöldség, hogy szükség van a nagy mennyiségű kálium, mint a gumók és gyökerek, a műtrágya alapján általános összetett műtrágya adhatók meg.


image


(3) a szerves trágya alkalmazása


Szerves trágya a műtrágya teljes kiegyensúlyozott táplálkozás, nem csak a sok szükséges növény tartalmaznak, Közép- és mikroelem, még mindig tartalmaz gazdag szerves tápanyag. Után szerves trágya talajba alkalmazása hatékonyan javíthatja a fizikai és kémiai állapota és biológiai jellemzőit, valamint a talaj, érett talaj, talaj, fenntartása és ellátására műtrágya pufferelési képesség javuljon, és hozzon létre a jó talajállapot a termény növekedés.


Ugyanakkor a, szerves trágyák és műtrágyák ésszerű módon alkalmazható és kiegészítik és támogassák egymást, ami kedvez a termés felszívódását, műtrágya kihasználtsági ráta, pufferelés, vagy csökkenti az ellentét javítása tápanyagok


image


4. a változástrágyázási módokat


Ha a műtrágya cink és a műtrágya-foszfát keverjük össze, minden bizonnyal képes "a Gram-féle". Ezért műtrágya-foszfát kell alkalmazni, mint a bázis műtrágya, és a cink műtrágya kell alkalmazni, mint a felső műtrágya. Rhizospheric megtermékenyítés kell lenni a fő módszere az elemi műtrágyák nagy mennyiségű, mint NPK, NPK terjedésének módszert is alkalmazzák, és műtrágya-foszfát fogadja el a módszer a sűrített trágyázás. Levél permetezés és a gyökér alkalmazási módot kell elfogadni a hiány mértéke szerint. A módszer a csávázás, vetőmag áztatás és gyökér mártással is korlátozni a nyomelemek a kis tartományt a gyökér, és ne kerüljön a nagy számú elemek fogadják el.


5. megtermékenyítő a talaj tulajdonságai


A homokos talaj, kálium, nitrogén műtrágya hiányzik éskálium műtrágyaegyüttesen kell alkalmazni, de a kálium műtrágya alkalmazása egy időben kell kezdeményeznie, mert kálium-ionok is hatással lehet egy antagonisztikus a felszívódást, kalcium, magnézium, ammónium, aminek hatására a kalcium hiánya és magnézium-növények. A savas talaj nitrogén műtrágya alkalmazása nem kell túlzott, egyébként nehéz felvenni kalcium ionok, amikor a növények ammónium ion koncentrációja nagyobb lesz. Néhány malária betegségeket apple területeken a kalcium hiány okozta túlzott nitrogén alkalmazására.www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com