Haza > hírek > Tartalom

A kelátképző szerek szerepe a műtrágyákban

Aug 17, 2017

Normál környezeti körülmények között a talajban lévő nehézfémek a talaj szilárd felületén adszorbeálódnak, és a talajban a nehézfémek összegyűjtése következtében a talajművelési rétegben maradnak. Ezért a nehézfém kelátképző szerek talajra történő alkalmazása javíthatja a talajban lévő nehézfémek aktivitását és biohasznosulását, megkönnyítve az áramlást és a felszívódást.

A kelátképző szerek szerepe a műtrágyákban a fémkationok védelme a nyomelemekben az erős negatív ionoktól, amelyeket a talajba szorítottak, hogy összeegyeztethetetlen sók keletkezzenek. Ezután a legjobb kelátképző szernek jobb talaj pH-nak kell lennie ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon a termékhez, nem pedig a termék gyors lebomlása nem negatív, csak azért, hogy a technikai támogatáshoz kapcsolódjon. Egyszerű keláció, az egyének nem támogatják. Az IDHA előnye a nyomelem-ionok védelme, hátránya a molekulasúly növelése. Természetesen a különbség nem csak itt van, mint a nem-IDHA, a molekuláris térfogat kicsi a felszívódáshoz, de a stabilitás szintén nehezen garantálható, könnyen használható a teljesítményben vagy a meghibásodásban. Tehát egyes termékek gyártásakor speciális támogató technológiának kell lennie. A nem-éljenző technológia valójában nehezebb. A SOTOUS technikai személyzete a termékek bevezetésében hivatkozott egy levélfelszabadítási technológiára, amely nem csaló termékeket jelent, ahol az előnyök. Hozzáadom az IDHA technológiát, nem tagadom. Az eredeti nyomelem termékek nem kelátképzőek, de egyszerűen nem a legyőzhetetlen, nem csaló, ebben az összefüggésben az IDHA technológia a talajjavítás szempontjából több előnnyel jött létre.

A levélpermet és a talaj az IDHA testében nem ugyanaz, az IDHA nem használatos a permetezőfelületen, de a korlátozott abszorpciós hatásfok ugyanazon a technológián keresztül megoldható. De ha nincs megfelelő technológia az IDHA termékek, rágás a lombozat, a hatékonyság minden bizonnyal érinti Európában, IDHA kelátképző technológia nagyrészt helyett EDTA. Nem csak a mezőgazdasági növények területén. Bayer a globális gyógyszeripari és ipari piacokon az IDHA kelátképző nyomelemek, a szélesebb körű alkalmazás ösztönzése érdekében. IDHA a technikai szinten, a levélzet alkalmazás és a talaj alkalmazás nem jelent problémát, ADOB Adam Kate beszélni IDHA főként a lombozat, a fő jelentése az, hogy levél spray hatása gyorsabb és hatékonyabb. HBED kifejezetten kifejlesztett alkalmazására szélsőséges túlzott talajok pH 10 feletti ajánlott talaj alkalmazásával, hogy megoldja a problémát a magas alkáli talajállapotok nem képes felvenni a nyomot a probléma a kínai északnyugati, szecsuán piacon ...

A HBED rendkívül lúgos talajokra fejlesztett ki. Az északnyugati talajon az EDTA kelátképző elemek alkalmazása nem felszívódik.

111.jpg