Haza > hírek > Tartalom

Az EDTA hatékonyan támogatja a kelátot

Az EDTA kelátképző anyagot több éve hozták forgalomba, mint egy jó hatásos segédtermékek gyökércsatorna kezelése, nem tudom, hogy elvtársai nem használtak fel saját használatra és megértették az EDTA Chelates-t a befejezés alatt.

Az EDTA egy gyökércsatorna-kelátképző szer, az EDTA Chelates az etilén-diamin-tetraecetsav kémiai összetétele, amely a tankönyvekben elmondta nekünk a tudást.

Jelenleg két ilyen termék van a piacon, az EDTA Chelates, amely egyike egy francia kék termék, az EDETAT, 14% -os EDTA-val, hogy segítsen kibővíteni az EDTA Chelates szűk gyökércsatornát, 14ml \ palackot.

EDTA kelátképző szer alkalmazását

1. Fogpótlásra és fogorvosi gyökércsatorna-előkészítő anyagokra alkalmas

2. Lágyíthatja a gyökércsatornát

3. Alkalmas a gyökércsatorna, atresia gyökércsatorna meszesedett szűkületéhez

4. eltávolíthatja a gyökércsatorna meszesedését és mértékét

5. Kenje meg a készüléket és a fogakat

EDTA kelátképző szer hatásmechanizmus

1. Az ionizált anyagok kémiai reakcióval történő eltávolítása, az EDTA-kelát hatékony nátrium-hipoklorit eltávolítása nem képes eltávolítani a skála méretét

2. A kenés könnyebb betölteni a folyamatot

3. Jó antibakteriális hatás

4. Tisztítás után tiszta gyökércsatorna falat képezzen

Az EDTA kelátképző szer EDTA-kelát a kelátképző szer és a fémion kötési szilárdságát jelenti, és a kelátképző érték a fémionokat kelátképző kelátképző szer mennyiségét jelenti.

Néhányan a tényleges képletben találkoznak a kelátképző szer hozzáadásával, vagy lesznek méretezési jelenségek, aggódni fognak az EDTA-rágás miatt, nem elég a kelát erő, és a fémionok nem hatékonyak, a kelátképző szer tényleges mennyisége nem helyet, ami a jelenség skálázását eredményezi