Haza > hírek > Tartalom

Az EDTA hatékonyan támogatja a kelátot

May 18, 2017

Az EDTA kelátképző anyagot több éve hozták forgalomba, mint egy jó hatásos segédtermékek gyökércsatorna kezelése, nem tudom, hogy elvtársai nem használtak fel saját használatra és megértették az EDTA Chelates-t a befejezés alatt.

Az EDTA egy gyökércsatorna-kelátképző szer, az EDTA Chelates az etilén-diamin-tetraecetsav kémiai összetétele, amely a tankönyvekben elmondta nekünk a tudást.

Jelenleg két ilyen termék van a piacon, az EDTA Chelates, amely egyike egy francia kék termék, az EDETAT, 14% -os EDTA-val, hogy segítsen kibővíteni az EDTA Chelates szűk gyökércsatornát, 14ml \ palackot.

EDTA kelátképző szer alkalmazását

1. Fogpótlásra és fogorvosi gyökércsatorna-előkészítő anyagokra alkalmas

2. Lágyíthatja a gyökércsatornát

3. Alkalmas a gyökércsatorna, atresia gyökércsatorna meszesedett szűkületéhez

4. eltávolíthatja a gyökércsatorna meszesedését és mértékét

5. Kenje meg a készüléket és a fogakat

EDTA kelátképző szer hatásmechanizmus

1. Az ionizált anyagok kémiai reakcióval történő eltávolítása, az EDTA-kelát hatékony nátrium-hipoklorit eltávolítása nem képes eltávolítani a skála méretét

2. A kenés könnyebb betölteni a folyamatot

3. Jó antibakteriális hatás

4. Tisztítás után tiszta gyökércsatorna falat képezzen

Az EDTA kelátképző szer EDTA-kelát a kelátképző szer és a fémion kötési szilárdságát jelenti, és a kelátképző érték a fémionokat kelátképző kelátképző szer mennyiségét jelenti.

Néhányan a tényleges képletben találkoznak a kelátképző szer hozzáadásával, vagy lesznek méretezési jelenségek, aggódni fognak az EDTA-rágás miatt, nem elég a kelát erő, és a fémionok nem hatékonyak, a kelátképző szer tényleges mennyisége nem helyet, ami a jelenség skálázását eredményezi