Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav szerves trágya jellemzői és előnyei

Jan 10, 2019

Az aminosav szerves műtrágyát használják a növényekben, ami nyilvánvaló hatással van a hozam növelésére, a minőség javítására, a peszticid-szermaradványok csökkentésére és az ökológiai környezet védelmére. Ezért az aminosav-műtrágya egyre fontosabb szerepet játszik a mezőgazdasági termelésben.


1. A környezetvédelem szempontjából az aminosav szerves műtrágya kiegyensúlyozhatja a táplálkozást, javíthatja a talaj minőségét, javíthatja a műtrágya kihasználtságát és csökkentheti a környezetszennyezést.


image


2. a növények, a mezőgazdasági termelők és a fogyasztók esetében az aminosav-szerves trágya növekvő hozama nagyon nyilvánvaló, különösen a pénztermesztés esetében, amelyet a lombtrágya esetében a minőség javítására használnak (különösen a gyümölcsfák), és egyéb hatások nagyon nyilvánvalóak, jó minőségűek jó áron tud eladni.


3. A gazdálkodók fogyasztói tudatosságának szemszögéből a gazdálkodók egyre inkább tudatában vannak az ökológiai élelmiszerek és a zöld élelmiszerek készpénz- és zöldségtermesztési területeken kifejlődő fejlődési területeinek, így az aminosav szerves trágya piaci kilátása egyre szélesebb lesz .


Az aminosavakat növényekből extraháljuk, majd aminosav-műtrágyákké alakítjuk. Ezek a fehérje alapegységei (pmem), amelyek fehérjékre specifikus molekulaszerkezetet és alakot adnak, és molekuláik biokémiai aktivitásaik vannak.


1. A különböző aminosavak vegyes táplálkozási hatása jó


Egyetlen aminosav, mint egyetlen nitrogénforrás, a lombos permetezés nem mutatott nyilvánvaló hatást a műtrágya számára, az aminosavak egyszeri alkalmazásának többsége alacsonyabb hatást mutatott, mint az azonos nitrogéntartalmú szervetlen nitrogén műtrágya, és több aminosav vegyes alkalmazása nagyobb hatással volt, mint a egyetlen aminosav-műtrágya azonos nitrogéntartalmú és szervetlen nitrogéntartalmú, azonos nitrogéntartalommal. Számos aminosav növeli a tápanyagok felhasználását a szuperpozíció hatása révén.


2. A műtrágya hatása nyilvánvaló


A szerves trágyákban lévő aminosavak közvetlenül a különböző szervek által felszívódhatnak, és a használat után rövid idő alatt nyilvánvaló hatások figyelhetők meg. Ugyanakkor elősegítheti a növények korai érettségét, lerövidítheti a növekedési ciklust.


3. Javítsa a termény minőségét


Az aminosav szerves műtrágya elsősorban aminosavból és aminosavból áll. Így javítható a termésminőség. Ha a commissary fehérjetartalom 3% -kal nő, a pamut bársonyos minőségi árut költ, a rost hosszú, a zöldség jó ízű, jó ízű és ízletes, a nyersrost csökkent, a virágidő hosszú, a design és a szín világos, színezett, aroma teljes testtel a dinnye és a gyümölcsfajta nagy gyümölcs, a szín jó, a cukorkát megnövelik, az ehető rész jó, képes viselni vagy elviselni az eltartott szexet, és az átváltási előny figyelemre méltó.


4. Tiszta és szennyezésmentes, javítja az ökológiai környezetet


A terepen nincsenek műtrágyák; Javíthatja a talaj fizikai és kémiai tulajdonságait, javíthatja a víz és a termékenység megtartását és a légáteresztő képességet, és szerepet játszhat a talajvédelemben, a gyógyításban és a javulásban.


image


5. Fokozott anyagcsere és rugalmasság


Az abszorpció után a növények élettani és biokémiai funkciói erősödtek. A szárak stoutosak, a levelek vastagodtak, a levélterület kiterjedt, a klorofill megnövekedett, és a funkcionális időszak meghosszabbodott. A növekvő fotoszintézis miatt a növények előbb érlelődnek. Szintén azért, mert a saját vitalitásuk, hideg és aszály ellenállóképességük, a kártevő ellenálló képességük, az ellenállóképességük, a stabil és magas hozam elérése érdekében.
www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com