Haza > hírek > Tartalom

Az aminosavak hatással vannak a növényekre

Jan 03, 2018

Az aminosavak a legalapvetőbb anyagok, amelyek a biológiai fehérjéket alkotják, és amelyek kapcsolódnak az életműhöz. Ezek azok az alapvető egységek, amelyek az élő szervezetekben fehérjemolekulákat alkotnak, és szorosan kapcsolódnak a biológiai életműhöz. Különleges élettani funkciója van az antitestben, ami az egyik legfontosabb tápanyag a szervezetben.


Az aminosavak természetének köszönhetően egyedülálló módon elősegíti a növények növekedését, különösen a fotoszintézist, különösen a glicint, amely növelheti a növények klorofill tartalmát, fokozhatja az enzimaktivitást, elősegítheti a szén-dioxid beszivárgását, a fotoszintézis erőteljesebbé tételét ,, Vc és cukor tartalmának növelése fontos szerepet játszik.


Növényi permetezés vagy az aminosav táplálásának alkalmazása folyékony műtrágya növelheti a növény különböző tápanyagait, amelyek a szárazanyag felhalmozódásához és a növényi gyökerekhez vagy levelekhez a művelet sebességének és mennyiségének más részeihez vezetnek, az elemek, nyomelemek és mindegyik A tápanyagok aránya és az állam egyensúlya, amelyek szerepet játszanak a növények normális növekedésének szabályozásában.


Az aminosavak komplexképző szerek is lehetnek. N, P, K és más nagy elemek, Zn, Fe, Cu, Mn, B, Mo és más nyomelemek a szükséges anyagok testében. A növények gyakran szenvednek egyes elemek tüneteinek hiányától, mivel túl kevés a hatékony frakció, amelyet a növény és aminosavak képesek felszívni, és amelyek kevésbé oldható elemekkel kelátják, hogy megvédjék a növényhez szükséges elemeket, és jó oldhatóságot biztosítsanak. Könnyen felszívódnak a növény kelátja, amely elősegíti a növény felszívódását.


Az aminosavak elősegíthetik a gyökér növekedést, erős palántákat, egészséges növényeket, fokozhatják a levelek fotoszintetikus funkcióját és a növényi ellenállást. A kártevőkkel és betegségekkel szembeni ellenállóképesség, a növénykultúrák jelentős növekedése a terméshozambanE-mail: info@agronaturetech.com