Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav a funkció

Jul 25, 2017

Az aminosavakban az aminosavak és az életben gazdag aminosavak hatékonysága a test tápanyagai, az emberi agy fontos összetevőinek összetétele, az agy aminosav tartalma, az aminosav meghatározza az emberi intelligenciát és a memóriát, az aminosavat, így a Az aminosavak napi kiegészítése Nagyon szükséges, különösen az agy fehér testében, de elválaszthatatlanok az aminosavaktól is, az aminosavak az aminosavak, az alábbiakban megvizsgáljuk, hogy az élelmiszerek milyen élelmiszer-aminosavakat tartalmaznak.

Az aminosavak fontos anyagok az agyban, legfeljebb 90% -os aminosavtartalom. A modern biológiai kutatások szerint az emberek okosak, a bölcsesség és hatalmas agya elválaszthatatlan. Az aminosav emberek az eljárás fejlődésében elsajátították a fehérje (aminosavak) kialakulását, olyan jól fejlett, magas IQ-értéket, és fokozatosan uralják a világot.

A kísérletek azt mutatják, hogy az aminosavak mennyisége az agyban meghatározza az emberi intelligencia és a memória szintjét, az agyat, javítja a kulcs memóriáját az aminosav táplálásának pótlására. Aminosav Ezen kívül az aminosavak a következő hatásokkal és hatásokkal rendelkeznek.

A triptofán enyhítheti a stresszt, elkerülheti a depressziót, a szorongást és más állapotokat, az aminosav stabil érzelmeket, hogy erős energiát tartson fenn.

Az aminosavak az emberi immunrendszer alapanyaga, az aminosavak száma és minősége, valamint az immunrendszer szorosan kapcsolódik az erősséghez, a triptofánhoz, a fenilalaninhoz, az aminosav lizinhez stb. Szükségesek a nyersanyagok előállításához, Az aminosavak közül a szervezet immunrendszerének javítása.

Hatásosság: a fenilalanin az éhínség csökkentésére, az aminosav fokozza a szexuális vágyat, javítja a memóriát, javítja a gondolkodás érzékenységét, inspirálja a depresszió és más hatások megszüntetésének szellemét.

Megfelelő tömeg: alkalmas szexuális diszfunkció, memóriavesztés, szülés utáni depresszió, az aminosav menopauzális szindróma, szezonális betegség, depresszió és egyéb betegségekben szenvedő betegek esetén.

Élelmiszerforrások: A fenilalaninban gazdag élelmiszerek közé tartoznak a teljes kiőrlésű kenyér, az aminosav sütemények, rizsészta, tészta, szója és szója termékek, fehér sajt, tej, mandula, földimogyoró, sütőtök és szezámmag.

Hatásosság: Az izoleucin létfontosságú az emberi hemoglobin kialakulásához, szabályozhatja a szervezet vércukorszintjét (főként a vércukorszint javítására), javítja az energia szintjét, javítja a szervezet energiáját, az Aminoacid javítja az elvesztett izomszöveteket, a májkárosodás adjuváns kezelését, növekedési hormon szekréció.

Megfelelő tömeg: hipoglikémia, aminosav-májbetegség, trauma, növekedési hormon szekréció és egyéb betegségek, valamint a műtét utáni betegek gyakran szenvednek.

Élelmiszerforrások: az izoleucinban gazdag élelmiszerek közé tartoznak főleg az állati máj, az aminosav tojások, kacsák, szójabab, fekete bab, kukorica, fekete rizs, barna rizs, mandula, földimogyoró, búza, hal és különböző tejtermékek.