Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav normális marad

Oct 27, 2017

Mi az aminosav? Az aminosavakat főként gyógyászatban használják az összetett aminosav-infúziók előállításához, amelyeket terápiás szerekként és peptid-gyógyszerek szintéziseként is használnak. Aminosav Jelenleg néhány százféle aminosav létezik, melyeket gyógyszerekként használnak, beleértve a 20 féle aminosavat, amely a fehérjét és 100 féle aminosavat tartalmaz, amelyek nem fehérjéket alkotnak.

Az aminosavakat a vércukor, az aminosav cukorbetegségre, az étrendre, az akut hepatitis megelőzésére és kezelésére használják abnormális májfunkció miatt, amelyet a fizikai gyengeség és a fehérveszteség okozta betegségek kiegészítésére használnak. De még mindig sokan aggódnak amiatt, hogy az aminosavaknak mellékhatásai vannak, az aminosav a következő részleteket tartalmazza az aminosav mellékhatásainak.

Az aminosav mellékhatások: elhízás, aminosavak a fehérjehiány és a gyengítõ betegek számára, máj- és veseelégtelenség, izomgyengeség, ha normális és a táplálkozás már nagyon bõséges, a testprotein vagy az aminosav túlzott túl sok, akkor elhízás miatt

Két aminosav mellékhatása: a fizikai kényelmetlenség okát, a normál egészséges, fiatal gyermekek emésztőrendszerében nem fogyasztásra alkalmasak, a harmadik gyógyszer, az Amino Acid az étkezés után elkerülhetetlenül sok kényelmetlenséget okoz.

A három aminosav mellékhatása: a magas fehérjetartalmú étrend megnöveli a cukorbetegség nephropathia előfordulását. Az aminosavak a magas fehérjetartalmú étrend, az aminosav túlzott fogyasztása cukorbetegséghez vezethet.

Az aminosavak különböző anyagcsere-hatásokat mutatnak csecsemőkben és felnőttekben. A szokásos aminosav-infúzió, csecsemők és kisgyermekek alkalmazása a fenilalanin-hidroxiláz aktivitásában alacsony, az aminosav egyszerűen magas fenilalaninémiát eredményez. És a tirozin hiánya;

Ezért az aminosav-infúziót alkalmazó csecsemők és kisgyermekek csökkentik a fenilalanin, a metionin, a glicin mennyiségét, növelik a cisztein, a tirozin és a hisztidin mennyiségét, hogy a plazma aminosav-spektruma normális legyen. Ez a termék alkalmazkodik a csecsemő anyagcseréjének jellemzőihez, csökkentve a fenilalanin, a metionin és a glicin mennyiségét, növeli a cisztein, a tirozin, a hisztidin, az aminosav mennyiségét a gyermekek táplálkozási szükségleteinek kielégítésére.

Az aminosavak a fehérjék alapegységei, beleértve a bőrt, a körmöket, a hajat fehérje alkotja, és a haj a kollagén összetételének 90% -a. A hajakon és a bőrön használt aminosavak, nem csak a fentiek szerint táplálékot adnak hozzá, hozzáadnak vizet, hanem javíthatják a bőr immunrendszerét is. Az aminosav fokozza a nyirokrendszer méregtelenítését, fokozza az érzékeny bőr érzékenységét , Aminosav és képes fenntartani a hajat És a bőr kollagén rostok és rugalmas rostok a normál növekedés, Amino Acid fenntartani a bőrt finom és rugalmas, hogy fenntartsák a haj rugalmasságát.