Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav karbantartása és javítása

Aug 10, 2017

Az aminosavak szerepe a növénynövekedésben három: 1 további szerves nitrogén tápanyagforrás és két fémion kelátképző anyaga. Az aminosavak a komplexképző (kelátos) fémionek funkciói, könnyen hordozhatók a szükséges közegelemek és nyomelemek (kalcium, magnézium, vas, mangán, cink, réz, aminosav molibdén, bór, szelén stb.) az üzemhez javítja a növény különböző tápanyagok felhasználását; 3 enzimkatalizált készítmény. Az aminosav egy promóter és katalizátor az enzimek szintéziséhez a növényekben, az Amino Acid, amely fontos szerepet játszik a növényi anyagcserében. Azonban az aminosavakat a baktériumok a talajban könnyen asszimilálják és elbontják, ezért nem ajánlott őket talajban az Amino Acid alapozó trágyaként használni, hanem olyan leveles műtrágyákat hoznak létre, amelyeket levélzetre permeteznek, hogy lehetővé tegyék a növényeknek az aminosavak felszívódását és más elemeket közvetlenül a lombozaton keresztül.

Aminosav tisztító termékek A legfontosabb összetevõ az acil-aminosavas só, az aminosav felületaktív szer, az aminosav, amelynek neve sablonja: xx acil-y-alanin Z

Az első xx az olajoldal, általában a babér, a kókuszdió, esetenként a tenyér

A közép y az aminosav neve, amely általában völgy (ammónia sav), gán (ammónia sav), esetenként propionikus (ammónia sav), izom (ammónia sav)

Az utolsó z jelentése hidrofil nátrium, kálium vagy trietanol-amin (rövidítve TEA-hoz)

A fenti szerkezeti modulok tetszés szerint összeállíthatók, például kókuszdió-nátrium-glutamát, aminosav-laurinsav-kálium-palmitinsav-propionát-tea.

Néhány aminosav tisztítószer egy kis mennyiségű acil-aminosav-sót ad az asztal összetételéhez képest, nem pedig a fő felületaktív anyagot, de zavaró, az aminosav tisztító felületként ismert aminosavat. Például, főleg apró aminosav tisztító emulzió, osztva:

A víz, kemény alkoholok, glicerin, propilénglikol, lauril-éter-szulfát-nátrium, palmitinsav, lauril-alkohol, szerecsendiós sav, kálium-hidroxid, kókuszdióolaj-amid propil-betain, észter, glicerin-sztearát, PEG-100 sztearinsav-észter, kókusz-glutamát-kálium, laurinsav-kálium, hidroxi-propil-cellulóz, aminosav aloe vera levélkivonat, hidroxi-fenil-metil-észter, hidroxi-propil-észter,

Bár a kókuszsav-kálium-glutamát és a laurinsav kreatin-kálium hozzáadása, de a fő szerv vagy sles (kénsav-észter) + SOAP-bázis (karboxilát), aminosav nem megfelelő aminosav tisztító felülete.

Az esszenciális aminosavak elengedhetetlenek a szervezet növekedéséhez, aminosav fenntartásához és fenntartásához. Ha hiányzik, a következő tünetek jelentkeznek:

1. Élet és energia hiánya.

2, korai öregedés jelenség.

3, a sebgyógyítás teljesítménye gyenge.

4. A gyermekek fejlődésének késleltetése.

Ha az étrend gyakran hiányzik az esszenciális aminosavakból, akkor az egészséget befolyásolhatja. Fontos szerepet játszik a baba növekedésében. A hisztidin alapvető fontosságú a gyermekek növekedéséhez és fejlődéséhez, az aminosav-arginin, a cisztin, a tirozin és a taurin elengedhetetlenek a koraszülöttek számára.