Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav hozzáadása

Oct 18, 2017

Az aminosavak az agy fontos részét képezik, akár 90% -os aminosavakkal. A modern biológiai tanulmányok szerint az emberek intelligensek és intelligensek, nagy agyuk. Az evolúció folyamatában az emberek elsajátították a fehérjék (aminosavak) megszerzésének képességét, hogy az agyuk fejlett és intelligenciájuk rendkívül magas, és fokozatosan uralják a világot.

A kísérletek azt mutatták, hogy az agy aminosavainak mennyisége határozza meg az ember intelligenciáját és emlékezetét, és az agy és a memória javítására szolgáló kulcs az aminosav táplálásának kiegészítése. Ezenkívül az aminosavak a következő funkciókat és hatásokat tartalmazzák

1. A fáradtság megszüntetése, az energia fenntartása és az egészségi állapot javítása

A triptofán enyhítheti a stresszt, elkerülheti a depressziót, a szorongást stb., És stabilizálhatja a hangulatot és az energiát.

2. Javítani az alvás minőségét

A triptofán elősegíti az alvást, és természetes alvási tabletta.

3. Javítani kell az immunitást

Az aminosavak az alapanyag, a szervezet immunrendszerének minősége és mennyisége szoros kapcsolatban áll az immunrendszer erejével, a triptofánnal, a fenilalaninnal, a lizinnel stb. A nyersanyagok antitestek előállításához szükséges, komplex aminosav hozzáadásával. az emberi immunitás fokozására.

4. A posztoperatív gyógyulás elősegítése

Az elágazó aminosavak (leucin izoleucin és valin) gyorsíthatják a betegek helyreállítását.

Gyorsított csontnövekedés

A csontok csontmátrixból és csont ásványból állnak: a csontmátrix főleg aminosavakból áll, meghatározva a csont alakját, méretét és rugalmasságát. A csont ásványi anyag főleg kalciumból áll, amely meghatározza a csont sűrűségét és merevségét. Tehát az aminosavak és a kalcium a fő építőanyagok, amelyek csontokat alkotnak.

A csecsemő test a gyors növekedés és fejlődés szakaszában van, és a kalcium iránti igény nagyon magas. Azonban kevesen ismerik, hogy a fejlődési szakaszban élő gyermekek nem képesek aminosavak nélkül. Az aminosavak a különböző ásványi anyagok és nyomelemek "hordozói". A kalcium, a vas, a cink, a szelén és más ásványi anyagok és nyomelemek kiegészítése után a szervezetnek aminosavakra és fehérjékre van szüksége ahhoz, hogy a test körül mozogjanak. Az aminosavak nélkül ezek a nyomelemek és ásványi anyagok nem eredményezhetnek hatékonyan az emberi test szerveit, ami még mindig vezethet az ásványi anyagok és nyomelemek hiányához a testben.

Lehet-e az aminosavak növelni az immunitást

A test immunrendszerének köszönhetően a korai gyermekkori fejlődés még nem tökéletes, az emberi test antitestszintézis képessége alacsony, ami a bakteriális és vírusos fagocitákkal szembeni ellenálláshoz vezet, így például a fehérvérsejtek erőssége gyengébb, a mennyiség kevesebb, így könnyű különböző betegségek fertőzésére. Az aminosavak felgyorsíthatják az emberi immunglobulin szintézisét, alapvetően javíthatják az immunrendszert a megfázás, a láz, a köhögés és más betegségek megelőzése érdekében.

Hogyan töltsük fel az aminosavakat

1. Hal tojásos sütemény

Táplálkozási elemzés: Kevesebb, mint 1 éves baba rágási képesség is nem túl jó, a puha tojássüteményes kenyér tartalmazza a csecsemőt, amely a kiváló minőségű fehérje, zsír, kalcium, foszfor, vas, cink, vitaminok és tápanyagok, mint az A-vitamin, a B1-vitamin, a baba nagy segítség lesz az erős test számára.

Termelési módszerek:

(1) darabokra vágja a hagymát; Főzzük a halat és csiszoljuk egy tálba.

(2) repedje a tojásokat a tálba, és adj hozzá a halpasztát és a hagymát.

(3) tegye a vajat egy serpenyőbe, és egy kis kerek tortaba olvad, sütjük egy serpenyőben, és megsütjük rajta a paradicsomos mártást.

2. Gomba és csirkemáj

Táplálkozási elemzés: a csirkehús ajánlatos, ízletes, magas fehérjetartalmú; A rizs gazdag B-vitaminokat nyújthat; Zeller gazdag vízben és rostban. Ez az étel fehérben gazdag, és viszonylag könnyű megemészteni és felszívni, ez egy nagyszerű étrend a gyermekek számára.

Termelési módszerek:

Mossa le a fehér rizst, a csirkemellet, a tavaszi hagymát, a zellerborsót, a gombákat puha, csirkemell, shiitake gomba, apróra vágott zeller, apróra vágott tartalommal.

(2) adjunk hozzá az olajos forró edényt, adjuk hozzá a sárgarépát, a csirkemellet és a gombát, majd adjunk hozzá egy kis szójaszószt, hogy megsütjük az ízt.

(3) adjuk hozzá a fehér rizst a serpenyőbe.

(4) adj hozzá 1000 ml vizet a pothoz, majd alaposan főzzük a borsót és a zellert az edénybe.

(5) adjunk hozzá sót, nátrium-glutamátot, fehér borsot.