Haza > hírek > Tartalom

Az aminosavnak van egy egészségügyi hatása

Oct 19, 2017

Az aminosavak különböző anyagcsere-hatásokat mutatnak csecsemőkben és felnőttekben. A szokásos aminosav-infúzió, csecsemők és kisgyermekek alkalmazása a fenilalanin-hidroxiláz aktivitásában alacsony, az aminosav egyszerűen magas fenilalaninémiát eredményez.

A kémiai aminosavak az amino- és karboxilcsoportokat tartalmazó szerves vegyületek egy olyan csoportjának általános összetételére vonatkoznak, amelyek a biológiai funkcionális makromolekulák alapvető alkotó egységei. Ha az emberi test, mint a sokemeletes épületek, a fehérje egy darab tégla, aminosav és aminosav áll tégla talaj. Az aminosavak nemcsak a szintetikus fehérje fontos nyersanyagát biztosítják, hanem anyagi alapot nyújtanak a növekedés előmozdításához, a normális anyagcseréhez és az élet fenntartásához.

Olyan fontos, hogy az alapvető anyag az élet, Amino Acid az emberi test, hogyan kell elvállalni? Az aminosavak a fehérje összetételének alapegységei, és a bevitele nem más, mint a fehérje. A normál test sokféle táplálék bevitelén keresztül, amelyből a szükséges aminosavak megszerzéséhez elegendő az életcélú tevékenységek igényeinek kielégítése, nincs szükség különleges aminosav-tabletták hozzáadására. Egyes piacok, amelyek elősegítik az egészségügyi ellátás aminosav-tabletták szerepét, néhányat el tudnak fogyasztani, de nem használhatók az aminosavak egyik legfontosabb forrásaként.

Valójában az aminosavak hozzáadása hasonló a táplálékhoz. Az egészségügyi hatások orális aminosav-tablettái ott vannak, de nincs hirdetés, így Isten, hogy megfelelően kezeljék. Az aminosavak klinikai alkalmazása általában csak néhány súlyos beteg esetében, mint például a túlzott vérveszteség, a súlyos máj- és vesebetegség, a krónikus betegek, az emésztőrendszer, a súlyos abszorpciós rendellenességek és a normál betegek a táplálkozás az emberi szervezet számára, és főleg az aminosavak beadásával ritkán használnak orális aminosav tablettákat. Tehát még akkor is, ha szájon átesik az aminosavak, de a szervezet nem képes felszívódni, az Amino Acid valójában a kiválasztás nagy része.

Az aminosav-amfoter felületaktív anyagokat a biztonságuk, az enyhülésük, a biológiai lebonthatóságuk és a kiváló felületi aktivitásuk miatt figyelték. Ezenkívül az aminotípus típusú amfoter felületaktív molekula aminosav-vázát tartalmaz, amely egyaránt tartalmaz egy aminocsoportot és egy karboxilcsoportot, egy acilcsoportot, amely különböző szénatomokhoz vezethet, és egy alkoxicsoportot és saját hidrokarbil-amino-karboxil-csoportját a csoportok eltérőek lehetnek. Aminosav Az aminosav-amfoter felületaktív anyagok felületi aktivitása ezért számos módon szabályozható és széles körben alkalmazható.

Az aminosav típusú ikerionos felületaktív anyagok aminosavon keresztül pozitív töltést hordoznak egy hidrofil kationnal, és az anion negatív töltését karboxilcsoportokkal, szulfonsavcsoportokkal és foszforsavcsoportokkal lehet végrehajtani. Legfontosabb a karbonsav aminosav típusú amfoter felületaktív anyagok, köztük az aminosav és - aminosav és aminopropionsav típusú.