Haza > hírek > Tartalom

Az aminosavak javítása

Aug 02, 2017

Az aminosavak nagy hatással vannak a növények növekedésére és fejlődésére. Aminosav Sok mezőgazdasági munkatárs azt mondja, hogy az aminosavak "gyökér műtrágyák". A gyökérrendszerre gyakorolt ​​legfontosabb hatás a gyökér merisztémák szétválasztásának és növekedésének ösztönzése, a másodlagos gyökér növekedése, a gyökér emelkedése, az aminosav gyökér nyúlása, és végül a víz és a tápanyagok termésfelszívódásához vezet.

Az aminosavak a növénybe a növény után, hogy ösztönözzék a fő szerepet a légzőszervi erő növelésében, fokozott fotoszintézis, számos enzimaktivitás nőtt, aminosav, hogy a gyümölcs előre színező érett, magas hozam és növeli a termelést.

Növelje a növényi ellenállást foszfor és kálium; Az aminosav javítja a növényi ellenállást; a növényi növekedés, különösen a fotoszintézis egyedülálló szerepet játszik a promócióban, növeli a növényi klorofill tartalmat, javítja az enzimaktivitást, elősegíti a széndioxid behatolását, az aminosavat úgy, hogy több exuberáns fotoszintézis, a termésminőség javítása érdekében növelje a Vc és a cukor tartalmát fontos szerep.

Az aminosav a legfontosabb anyag, amely a biológiai fehérjét alkotja, és összefügg az életaktivitással. Ez a fehérjemolekula alapegysége a szervezetben, és szorosan kapcsolódik a biológiai életaktivitáshoz. Különleges élettani funkciója van az ellenanyagban, az Amino Acid az egyik nélkülözhetetlen tápanyag a testben.

Aminosav, mint szubsztrát felhasználásával, a növényi növekedéshez és fejlődéshez szükséges nitrogén, foszfor, kálium, vas, aminosav réz, mangán, cink, alumínium, bór stb. és adszorpciós és retenciós képessége, szerves komplex komplex és komplex képződése révén. Ez a műtrágya nemcsak a lassú kibocsátás és a teljes körű felhasználás nagyszámú elemét tarthatja fenn, hanem a nyomelemek stabilitását és a hosszú távú hatást is. Jó hatása van a növényi lélegzés fokozására, a növényi redox folyamat javítására és a növényi anyagcserére.

Elősegíti a fotoszintézist és a klorofill képződését, valamint előmozdítja és aktiválja a fiziológiai és biokémiai folyamatokat, mint például az oxid, az aminosav aktivitását, az enzim aktivitását, a csírázást, a tápanyag felszívódását és a gyökér növekedését, fejlődés. Különösen a növényekkel való affinitás hasonló bármely más anyaghoz. Aminosav A hosszú távú szerves trágya, a műtrágya gyors, a bio-műtrágya stabilitása és a mikro-műtrágya hatékonysága egészének aminosav műtrágya készlete. Itt van a műtrágya fő vitája az aminosavak alkalmazására a mezőgazdaságban.

A talaj aggregátumok kialakulásának elősegítése: a talajösszehúzódások a talajszerkezet alapegységei. Az aminosavak használata megváltoztathatja a talaj sótartalmának túlságosan magas mértékét, az Amino-Acid lúgos túl erős, nagy diszpergált talajrészecskék, a rossz fizikai és kémiai tulajdonságok talajszerkezete, elősegíti a talaj aggregátumok képződését, az aminosavak alkalmazását, a talaj sűrűsége jelentősen csökkent, az Aminosav teljes talaj porozitása és a megfelelő vízmegkötő kapacitás növelése segít a talajvíz és a műtrágya képességének javításában, hogy jó feltételeket teremtsen a növényi gyökér növekedésének és fejlődésének.